icho 12 #1 Публикувано 19 Юни, 2007 Колеги имам едно предложение!Както има теми за отбрани клипове и снимки,да се хванем за фотоапаратите и да снимаме полицаи които карат и гворят по телефона,при това и без колан.Мисля че някои от телевизиите доста ще им се зарадват?Просто ме дразни факта ,че ако е за някой обикновен човечец(включае и ние),ще му праснат акта,а като се замисля те не са с нищо повече от нас???Мисля че има доста изгоряли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 19 Юни, 2007 аз лично мога да ти дам 3 снимки на един от жандармерията цивилен да кара вектра без никакви номера ! даже съм го снимал как се кипри вътре и ме плаши!/не че преди тва не го понабихме малко ама докато каже че е кука и ...........и докато чаках колегите му дет ме плашише го снимах искаш ли я? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 20 Юни, 2007 е дай да видиме, кво питаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #4 Отговорено 20 Юни, 2007 Вчера сутринта около 7.00 часа една патрулка с три ченгета вътре мина на червено пред мене с "полицейска" скорост (около 15км/ч)- отне ми предимството. Бяхме само двете коли - по това време и на това кръстовище винаги се оглеждам, дори да съм на зелено. Надух клаксона, двамата пътника се събудиха със скок и даже единия нещо се опита да се дръвчи, ама шофера май го скастри да си трае, защото бързичко залегна пак на задната седалка. Естествено, не бях подготвен да снимам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #5 Отговорено 20 Юни, 2007 (Редактирано) То да беше само телефоните и коланите. Това са едни от най-наглите и най-пречещите МПС по пътищата.Не знам в сегашния закон какво пише, но едно време в закона пишеше, че ако не се движат с включени сирена и специални светлини са като всички останали участници в движението със съответните права и задължения!Ако някой се се захване да ги снима отдалече със съответната фото и видео техника и после се публикува в нет-а ще има доста интересен материал.А иначе трябва да служат за пример Редактирано 20 Юни, 2007 от blueeye Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #6 Отговорено 20 Юни, 2007 До мене живее ченге с Мерцедес 124-ка Има син на 15 кара мерцедеса няма ден няма вечер по града,минава на червено засича коли мен лично преди около 1-2 седмице може и повече щеше да ме однесе като куцо пиле домат.Снощи с приятелите ми се оговорихме да снимаме въпросното ченге и синът му и да го изпратим на господари на ефира още не сме го решили 100 процентово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #7 Отговорено 20 Юни, 2007 До мене живее ченге с Мерцедес 124-ка Има син на 15 кара мерцедеса няма ден няма вечер по града,минава на червено засича коли мен лично преди около 1-2 седмице може и повече щеше да ме однесе като куцо пиле домат.Снощи с приятелите ми се оговорихме да снимаме въпросното ченге и синът му и да го изпратим на господари на ефира още не сме го решили 100 процентовоНяма какво да му мислите. Снимайте ги и пращайте материяла. Едно такова пишлеме (16-17 годишно самоче син на военен) отнема предимство и щеше да отнесе предницата на колата на баща ми преди година. Това става посред бял ден, на центъра на града, разминали са се на косъм.Аз подкрепям идеята, много си позволяват полицайчетата. Давайте да им изкараме кирливите ризи на показ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #8 Отговорено 20 Юни, 2007 Ние да съберем материал и да го пратим я на БТВ или Нова ТВ,пък да видим какво ще станеП.С. Ако ли не в YOUtube ще си имат специален раздел ))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #9 Отговорено 20 Юни, 2007 (Редактирано) Ние да съберем материал и да го пратим я на БТВ или Нова ТВ,пък да видим какво ще станеП.С. Ако ли не в YOUtube ще си имат специален раздел ))))))) Редактирано 20 Юни, 2007 от ilias Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #10 Отговорено 20 Юни, 2007 Но според мен ,ако може да им се виждат мутрите още по добре.Да няма после хън мън!Като с топлофикация ,Костов и Софиянски! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #11 Отговорено 11 Октомври, 2007 Аз лично досега не съм виждал полицай в личната му кола С колан!!? А пък постоянно виждам господата в извън работно време УНИФОРМЕНИ ;) ПС Нещо се присетих за темата та да изтупам прахта дет е понасъбрала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #12 Отговорено 11 Октомври, 2007 Аз пък давам на малката да кара ЦРХ-а ................що не Нали е Пилицайче,кво като е на 3г.?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #13 Отговорено 12 Октомври, 2007 тук при нас куките се крият по пресечките да хванат някои нарушител движат се без пуснати светлини и колани не слагат елате снимаите тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #14 Отговорено 12 Октомври, 2007 @west bam & atanasbe: Хора, вие препинателни знаци не сте ли учили в училище? Трябва ли да гадаем къде ви свършва предната мисъл и къде почва следващата?! Извинявам се за off topic-a (в раздел Off topic), ама не се сдържах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #15 Отговорено 12 Октомври, 2007 Извинявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #16 Отговорено 12 Октомври, 2007 И да не се повтаря, че ще извикам баща ти! Peace. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #17 Отговорено 12 Октомври, 2007 аз пък съм на мнение,че има и много точни полицаи не трябва да ги слагаме всички под един знаменател много от тях са пичове и супер човечни.....е много ясно че има изключения но професията им е доста нервна и понякога изпушват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове