АлександърЛ 1 #1 Публикувано 13 Февруари Здравейте, чудех се коя е последната година в която са произвеждали Сивик 6 хечбек без airbag, защото наскоро купих моят 1997г и няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
b0r1slav 0 #2 Отговорено 13 Февруари И аз наскоро взех Civic 6 1998, но моята има airbag и SRS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6137 #3 Отговорено 13 Февруари Не влизат ли серийно с фейслифта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 357 #4 Отговорено 14 Февруари Моя има, 1997. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 80 #5 Отговорено 14 Февруари Моя сивик модификация MB1 от 1996г. има (D16Y3). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АлександърЛ 1 #6 Отговорено 15 Февруари 22 hours ago, spase said: Моя сивик модификация MB1 от 1996г. има (D16Y3). Доколкото знам дотогава може да са поръчани опционално, но се чудех дали 97 е последната година без задължителен airbag. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АлександърЛ 1 #7 Отговорено 15 Февруари On 2/13/2024 at 2:28 PM, ceco_accord said: Не влизат ли серийно с фейслифта? И аз така мисля, понеже не съм виждал фейсови без. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове