Jump to content

АлександърЛ

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно АлександърЛ

Profile Information

  • Кара
    Сивик 6 хечбек
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Имам познат който е направил смяна на двигател, но на Мерцедес 124 с 5.0 v8, пращам линка ако може да ти помогне. https://forums.mbclub.bg/topic/41837-узаконяване-на-кола-със-сменен-двигател/
  2. Здравейте колеги, понеже сивика ми е в доста окаяно козметично състояние и се чудех колко ще ми струва да го преведа в сравнително приемлив вид. Понеже хондите са с меки ламарини имам щети от дребна градушка навсякъде където е възможно и 2 вдлъбнатини по купето, както и удар на заден десен калник, който започва да си ръждясва. Ако някой има сравнителна представа колко ще излезе да се оправи хубаво и къде ще го направят качествено, за да не ръждяса в бъдеще калника пак, единственият проблем е че цената не трябва да надвишава тази на колата 😄. Мерси за вниманието.
  3. Прав си не е много приятно, но го приемам толкова леко, защото съмненията ми не са толкова големи, защото двигателя си работи равномерно и не издава странни шумове, но това пак не е фактор.
  4. Мисля да видя помпата, но пак не е гаранция мисля, просто ще карам и ако буталата посрещнат клапаните следващите 30-40к км ще знам със сигурност 😆. Мерси много за съвета иначе.
  5. Просто се сетих, защото погледнах под капака седмица, две по-късно и главата и капака на ангренажен изглеждаха доста мръсни.
  6. Здравейте колеги, преди няма месец смених ангренажен комплект и водна помпа на моята Хонда Сивик хеч д14а4, но понеже забравих да си поискам старият се чудя дали майстора го е сменил, как мога да разбера че е сменен без да ходя на майстор пак?
  7. Доколкото знам дотогава може да са поръчани опционално, но се чудех дали 97 е последната година без задължителен airbag.
  8. Здравейте, чудех се коя е последната година в която са произвеждали Сивик 6 хечбек без airbag, защото наскоро купих моят 1997г и няма.
×
×
  • Създай нов...