Jump to content

b0r1slav

Новак
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About b0r1slav

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Раковски

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да при първа възможност ще го направя, но много интересно ми стана какво ще да е това на дъното на разширителния съд. За първи път виждам такова чудо 🙂 P.S Дайте някаква идея как ефикасно да почистя казанчето, като го сваля?
 2. Днес реших да източа разширителния съд за да видя какво има на дъното и се натъкнах на това.. Котлен камък, мръсотия или някаква добавка мога само да гадая. Измерих антифриза с уред и се оказа, че е само с концентрат и отчита -60 градуса, налях около литър дестилирана вода, при първа възможност ще сменя охладителната течност, само ме притеснява, ако е наливана добавка за течове, като сменя антифриза да не бликне отнякъде..
 3. Явно на никой не му се е случвало да срещне подобна субстанция..
 4. И аз наскоро взех Civic 6 1998, но моята има airbag и SRS
 5. Иначе казано, да не се притеснявам толкова за пукнатини в главата или гарнитурата при това положение? Леко се притесних, да не би човека който ми я продаде да е сложил някаква добавка да замаскира евентуален проблем с главата или гарнитура, иначе при отворен разширителен съд и капачка на радиатора не прави мехури,маркучите не са твърди при оптимална температура..
 6. Ето и още снимки, ако става ясно нещо..
 7. Здравейте наскоро закупих Honda Civic Aerodeck 1.4 90 ps 1998. При проверка на антифриза в разширителния съд установих, че на маркуча, който слиза надолу в казанчето се събира бяла субстанция наподобяваща мляко, дръпнах с капкомер малко антифриз сложих го в чаша за кафе и антифриза си беше бистър и зелен. Като отвих капачката на радиатора вътре се виждаше да плуват разни бели парцали. Маслото на щеката е с нормален цвят. Първо се зачудих да не би някой от предишните собственици да е използвал от онези препарати за запушване на пробойни по главата или радиатора, никога не съм виждал антифриз с подобна добавка и нямам база за сравнение. Та въпроса ми е на някой дали се е случвало подобно нещо и има ли повод за притеснение.
×
×
 • Create New...