martin99 0 #1 Публикувано 29 Януари, 2024 (Редактирано) Здравейте , извинявам се ако повтарям темата , но съм със оригиналното радио на хондата , англичанка , знаете ли как си го сменя , че на ориганолното когато му махна дисплея има 3 болчета който са много малки , развих ги , но радиото не мърда , най-вероятно има скоби дето е захванато и за тях , но пробвах до човъркам внимателно със нещо плоско за да ги откача , но и така не успях , даже маи си разместих нещо по часовника който е отгоре и спря да свети иначе часа го показва и вече се притеснявам да ръчкам.Колата е такъв интериор както е на снимката.Извинявам се сега видях , че съм пуснал темата във секцията за акорд. Редактирано вчера в 10:38 от Honda_Z Темата е преместена в коректния раздел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 166 #2 Отговорено четвъртък в 21:06 (Редактирано) Нещо не мога да го намеря този интериор в YouTube. Ако все още не си го свършил - на повечето Хонди трябва да свалиш и часовника, той е на клипче, подпъхваш с отвертка или пластмасова шпатула и го вадиш. И зад него трябва да има винт, който се развива. Мисля че и бутона за аварийните трябваше да се извади, идеята е да се свали пластмасовия трим около радиото Редактирано четвъртък в 21:09 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1561 #3 Отговорено вчера в 06:16 @martin99, дай някоя друга истинска и близка снимка. Имал съм англичанка, но оригинално радио не съм виждал. Обикновено има място, където да се пъхнат скоби за вадене. За часовника не се притеснявай - той си има крушка отзад, която може да е изгоряла от пипането или да се е прекъснал контакта ѝ. Но аз съм пипал по часовника на обратно - след като си осигуря достъп при свалено радио. Снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 665 #4 Отговорено вчера в 11:52 Тя темата от преди година и половина, а автора от година не е влизал. Но за идните поколения ще погледна довечера как се е вадило моето и ще напиша. Послепис: С едни метални пластини е освобождаването на касетофона от шейната му. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове