Jump to content

martin99

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно martin99

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda civic 1998 1.4 75hp
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Ще бъде пълно разглобяване на конзолата май за да мога да си оправя и светлините , ама няма клипчета как се разглобява за тази кола , само на друг тип интериори излизат клипчета за разглобяване.
  2. Идеята ми е да сменя оригиналното радио , а за лампите питах просто защото така и така ще махам радиото и ще се отвори дупка там и дали се виждат и тези лампи от там да ги сменя и тях през дупката на радиото само ако има достъп до тях през тази дупка на радиото , но от написаното от теб разбрах че няма да стане така , ще трябва да се разглобява цялата конзола.
  3. Добре , благодаря ти , а от там след като изкарам радиото дали ще може да се видят лампичките за парното и за часовника , да ги сменя и тях или и за там отделно трябва да се разглобява нещо.
  4. Здравейте , извинявам се ако повтарям темата , но съм със оригиналното радио на хондата , англичанка , знаете ли как си го сменя , че на ориганолното когато му махна дисплея има 3 болчета който са много малки , развих ги , но радиото не мърда , най-вероятно има скоби дето е захванато и за тях , но пробвах до човъркам внимателно със нещо плоско за да ги откача , но и така не успях , даже маи си разместих нещо по часовника който е отгоре и спря да свети иначе часа го показва и вече се притеснявам да ръчкам.Колата е такъв интериор както е на снимката.
  5. Здравейте , извинявам се ако повтарям темата , но съм със оригиналното радио на хондата , англичанка , знаете ли как си го сменя , че на ориганолното когато му махна дисплея има 3 болчета който са много малки , развих ги , но радиото не мърда , най-вероятно има скоби дето е захванато и за тях , но пробвах до човъркам внимателно със нещо плоско за да ги откача , но и така не успях , даже маи си разместих нещо по часовника който е отгоре и спря да свети иначе часа го показва и вече се притеснявам да ръчкам.Колата е такъв интериор както е на снимката.Извинявам се сега видях , че съм пуснал темата във секцията за акорд.
×
×
  • Създай нов...