Jump to content

Recommended Posts

Здравейте , извинявам се ако повтарям темата , но съм със оригиналното радио на хондата , англичанка , знаете ли как си го сменя , че на ориганолното когато му махна дисплея има 3 болчета който са много малки , развих ги , но радиото не мърда , най-вероятно има скоби дето е захванато и за тях , но пробвах до човъркам внимателно със нещо плоско за да ги откача , но и така не успях , даже маи си разместих нещо по часовника който е отгоре и спря да свети иначе часа го показва и вече се притеснявам да ръчкам.Колата е такъв  интериор както е на снимката.Извинявам се сега видях , че съм пуснал темата във секцията за акорд.

honda-civic-aerodeck-1998-282425.jpg

Редактирано от Honda_Z
Темата е преместена в коректния раздел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не мога да го намеря този интериор в YouTube. Ако все още не си го свършил -  на повечето Хонди трябва да свалиш и часовника, той е на клипче, подпъхваш с отвертка или пластмасова шпатула и го вадиш. И зад него трябва да има винт, който се развива. Мисля че и бутона за аварийните трябваше да се извади, идеята е да се свали пластмасовия трим около радиото

Редактирано от Legend91

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@martin99, дай някоя друга истинска и близка снимка. Имал съм англичанка, но оригинално радио не съм виждал. Обикновено има място, където да се пъхнат скоби за вадене.

За часовника не се притеснявай - той си има крушка отзад, която може да е изгоряла от пипането или да се е прекъснал контакта ѝ. Но аз съм пипал по часовника на обратно - след като си осигуря достъп при свалено радио.

Снимки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя темата от преди година и половина, а автора от година не е влизал. Но за идните поколения ще погледна довечера как се е вадило моето и ще напиша.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...