icho 12 #1 Публикувано 4 Януари Колеги някой да продава фарове. Реших да сменя крушките, и се оказа, че някой се изгаврил с фаровете. Преправенини с лед крушки. Както и де е . Оказа се , че рефлекторите са за поправяне. Та някой ако разполага с такива да пише?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bekario 30 #2 Отговорено 6 Януари Най добре се ги дай за рециклаж, не ти трябват 2ра ръка на 15 години. Успех! В Стрелча ги правят добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #3 Отговорено 7 Януари Здрасти, аз съм купувал един фар втора употреба (когато имах пари)- за резерва и до сега не ми е трябвал... пиши на лично или направо ми звънни да ти дам допълнителни пояснения. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4 Отговорено 8 Януари Случайно попаднах на тази обява. Няма я още в мобилето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dmitev 1 #5 Отговорено 7 Април Колеги, някой от вас да се е сблъсквал с фар в който влиза влага и е изпотен ? Съмнява ме да е недобре сложена капачка при слагане на капачката от към крушките, но не е невъзможно. Ако някой има подобни впечатления, нека сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове