Росен 0 #1 Публикувано 29 Декември, 2023 Здравейте колеги,появи ми се някакъв странен шум в задната дясна част на колата ,нещо като шуп шуп при преминаване на неравности,например през спящ полицай.Видимо по окачването всичко е наред.Ако някой се е сблъскват с такъв проблем,моля да драснеш някой ред.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #2 Отговорено 29 Декември, 2023 Виж да не е биалетката за сензора за регулиране на фаровете.Sent from my M2007J3SY using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Росен 0 #3 Отговорено 29 Декември, 2023 Извинявай колега,но нещо не ми се връзва,къде е задницата,къде са фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 29 Декември, 2023 Quote къде е задницата,къде са фаровете. Както и отпред така и отзад има биалетка за регулиране на фарове. Ако не се лъжа отпред ляво и отзад дясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Росен 0 #5 Отговорено 29 Декември, 2023 Съгласен съм,но не ми е ясно,затова ако може по-подробно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #6 Отговорено 30 Декември, 2023 Погледни тампоните на дефиринциала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #7 Отговорено 5 Януари Прегледай тампони стабилизираща щанга/най- вероятно/. Прегледай и прашниците на задни амортисьори, че много често опират в стеблата на амортисьора, а са пластмасови и трият! Окачването ако си го огледал добре го изключвам. В краен случай самия амортисьор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Росен 0 #8 Отговорено 5 Януари Благодаря,колега,ще огледам всичко още веднъж по-обстойно и ще пиша.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове