Contraband 3 #1 Публикувано 9 Октомври, 2023 Колеги, не намирам подобна тема та затова създавам, извинявам се ако има такава! Та въпросите са ми: Лесно ли се сменя крушката на лупата? От кое сте по доволни ксенон или лед ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 10 #2 Отговорено 9 Октомври, 2023 Лед на лупа не е добра идея , ксенон бива моята е с D2S osram xenarc оригинално и свети прилично добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #3 Отговорено 9 Октомври, 2023 А лесно ли се сменя, че в нета гледам едни махания на брони,гуми и други неща? Има едни в туба “фарове лайф” показват доста добри резултати с леда на лупа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 10 #4 Отговорено 9 Октомври, 2023 (Редактирано) Аз мойте не съм ги барал така си е от мома ,правих други работи по предницата и най добре е със свалена броня . Може да се бърка и през подкалниците ама с малки ръце и напипване 🤓 Редактирано 9 Октомври, 2023 от ANTRAZID Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #5 Отговорено 9 Октомври, 2023 Дано да има по лесен начин, ще търся друг вариант, по бърз и по лесен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 10 Октомври, 2023 Само с броня долу, не търси друг начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #7 Отговорено 10 Октомври, 2023 А ксенона D2S ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 51 #8 Отговорено 10 Октомври, 2023 Преди 14 часа, ANTRAZID написа: Лед на лупа не е добра идея , ксенон бива моята е с D2S osram xenarc оригинално и свети прилично добре. Колега, били пояснил защо не е добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #9 Отговорено 10 Октомври, 2023 Доколкото гледах в туба мнозина смятат, че лед светлината развива по голяма температура от ксенона и разваля рефлектора, но мнозина разбиха тоя мит и показаха, че има лед за лупи, а и виждаме, че новите коли излизат фабрично с лед на лупа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #10 Отговорено 11 Октомври, 2023 D2s са крушките на ксенона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #11 Отговорено 11 Октомври, 2023 Аз съм с халогенни крушки H1 на късите, сменявам ги без да свалям бронята. Обаче е много кофти и става с тънки ръкавици, защото обива много на пръстите докато се развие леко капачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #12 Отговорено 11 Октомври, 2023 преди 58 минути, Mys7Ic написа: Аз съм с халогенни крушки H1 на късите, сменявам ги без да свалям бронята. Обаче е много кофти и става с тънки ръкавици, защото обива много на пръстите докато се развие леко капачката. През калника ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoychev2002 12 #13 Отговорено 11 Октомври, 2023 Разкопчаваш подкалника и се стига до крушката ама е кофти. Ако свалиш и гумата става по-лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #14 Отговорено 11 Октомври, 2023 Нищо не свалям. Единствено вдясно пречи гърлещника за казанчето за водата за стъклата и го помествам. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #15 Отговорено 11 Октомври, 2023 Преди 3 часа, Mys7Ic написа: Нищо не свалям. Единствено вдясно пречи гърлещника за казанчето за водата за стъклата и го помествам. Моите ръце хич не влизат да захвана да завъртя 🥲 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #16 Отговорено 11 Октомври, 2023 Само трябва да легне цокъла на 2-те дупчици кръглите. И да се закачи скобата да я закрепи крушката. По принцип аз сложих плюса и директно я качих. Направих после снимки да видя, че лежи добре. Ще кача снимка при извадена изхорялата. Да видиш изрязаното на цокъла е от лявата страна и как се слага кабела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #17 Отговорено 11 Октомври, 2023 преди 5 минути, Mys7Ic написа: Само трябва да легне цокъла на 2-те дупчици кръглите. И да се закачи скобата да я закрепи крушката. По принцип аз сложих плюса и директно я качих. Направих после снимки да видя, че лежи добре. Ще кача снимка при извадена изхорялата. Да видиш изрязаното на цокъла е от лявата страна и как се слага кабела. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #18 Отговорено 12 Октомври, 2023 (Редактирано) Off Topic Off Topic Редактирано 12 Октомври, 2023 от Contraband За изтриване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Contraband 3 #19 Отговорено 12 Октомври, 2023 Та малко ъпдейт по темата. След малко повече играчка разбрах, че през калника не е нито по лесно, нито по удобно особено ако си с заводски ксенон, та най удачно си е да се махне бронята! Четох в доста теми, че фаровете не се регулират, а автоматично се нагласят, да ама не качвам снимка с оградено в червено кръгче от къде се нагласят нагоре и надолу. Навярно ако е без запалка а с жички ще е по лесно през калника! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове