Mkilla 983 #1 Публикувано 8 Октомври, 2023 Някой случайно да има наблюдения към тази марка климатици които правят иначе перални ? Гаранцията им е добра в момента както и цената + монтаж. Ако някой ползва, нека даде инфо за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #2 Отговорено 8 Октомври, 2023 Каква е цената и колко е гаранцията? Най вероятно,ще е маскирана мидеа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 8 Октомври, 2023 @JHM, 12-ска под 1000лв с монтажа. Не знам чие производство е, защото ако е на Мидея, няма да е толкова зле. Гаранцията е 5 години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #4 Отговорено 8 Октомври, 2023 (Редактирано) 5г.,са си 5г.,стига да има кой да ги поддържа. А и много са факторите (като обем,изолации дограми ,изложение и мн.др.),както и личните ти приоритети ,като ниво на шум,разход на ел. енергия и пак много други. Ако са само финансови ,като първоначален разход за покупка,то имаш море от ниско бюджетни варианти. Гледай за този,като го вкарат на оферта е към 800лв.,с двоен топлообменник и добри отзиви. Аз заложих на "хеви" и "електрик"🥵👍! Редактирано 8 Октомври, 2023 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 8 Октомври, 2023 (Редактирано) @JHM, имам 24-ка Fujitsu General LFCC както и едно дърто Hitachi 10-ка. Въпросът бе дали се знае кой го произвежда и дали е ребрандирана Мидеа или Gree да кажем. Не съм наясно с тези подробности но гаранцията е от 5 години, монтажа който е "безплатен" и цената която дават в момента е добра. Разхода на ел.енергия при 9/12-ка и ако е правилно оразмерен, няма да се различава много от по-скъп такъв освен ако не е Ururu Sarara. Въпросът е да бачка без да трябва да се вика техник 18 пъти по гаранция. Този Star Light е колкото Мидеа или Gree в момента, по бих заложил на тях а и е без монтаж. Отиваме на 12 LMCA вече..:) P.S Имах electric, Made in Thailand. Изгоря му платката след 2-рата година. Цената на нова беше колкото целият климатик. Гаранцията не я покриваше. Не бих си взел 2-ри път тази марка. Сега electric ги правят в Турция. Редактирано 8 Октомври, 2023 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #6 Отговорено 9 Октомври, 2023 @Mkilla Гаранция 5г е завидно и цената е доста добра, в Метро видях има Arielli 18ка за 900лв без монтаж. Имаме два по -малки такива в едно булгало, добре държат за парите си. Ако можеш да ми дадеш инфо, искам и аз да погледна за 18ка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 9 Октомври, 2023 @galin_k, в Технополис е офертата в момента. За сефте виждам, че Candy и климатици имали 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #8 Отговорено 9 Октомври, 2023 Не се занимавайте с глупости. Веднъж се взима . Аз заложих на Японското качество. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #9 Отговорено 9 Октомври, 2023 Дали са глупостите незнам. Candy произвежда едни от най добрите компресори Dreifuss в момента под шапката на китайския Haier. Аз имам хладилник Haier закупен нов през далечната 2005г без никакви проблеми още работи. Произведен в Унгария със същия компресор. Реално и Volvo е китайско произведено в Швейцария. Купувай смело. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове