jonnybg98 12 #1 Публикувано 16 Септември, 2023 Здравейте, Възможно ли е да се спре през някакви опции когато колата е в режим да светят късите/дългите и реша да си измия предното стъкло с чистачките и пръсна течност, да не пръскат и на фаровете пръскачките? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #2 Отговорено 17 Септември, 2023 При седма или махаш съответния бушон или пълниш казанчето за течност до средата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 42 #3 Отговорено 27 Септември, 2023 Аз съм махнал бушона, че и мен ме дразни тая екстра. А и съсипва лака на поликарбонатните стъкла на фаровете най-вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 27 Септември, 2023 На габарит не пръскат. Не е нужно да махаш бушоните а ако имаш фолио на фаровете ти е все едно дали ще пръскат или не. Единственият недостатък е, че по-често трябва да сипваш течност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #5 Отговорено 27 Септември, 2023 @Mkilla другия недостатък е, че пръска и на предния капак, което мен точно това ме дразни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #6 Отговорено 28 Септември, 2023 Ако е денем и наличието на ДРЛ помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове