Suyahoka 38 #1 Публикувано 11 Август, 2023 (Редактирано) Здравейте ,колеги ! Кажете разликите между преди фейсова и след фейсова 8 генерация. Освен ,че имат навигация и дистроник като екстри,окачването по-меко ли е на фейсовата ,че на моята 2010 г ми се струва твърдо,да с 18-ки съм ,но със зимните 17-ки разликата е минимална,също така и обезшумяването как е ,че след 120 кмч ми се струва шумна Редактирано 11 Август, 2023 от Suyahoka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #2 Отговорено 11 Август, 2023 Аз знам само външната разлика... На фейслифта мигачите отпред са бели и фаровете не стигат до решетката, т.е. бронята с тясна ивица стига до капака между фара и решетката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1255 #3 Отговорено 12 Август, 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #4 Отговорено 23 Август, 2023 тук има малко описание: http://hondawallpaper.blogspot.com/2011/12/2011-honda-accord-eu-version-honda.html 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #5 Отговорено 23 Август, 2023 Това за амортисьорите някой знае ли нещо повече? Наистина ли има разлика във возията? Дали фейслифтови амортисьори стават на преди фейслифта? Питам защото ми предстои смяна на задните та ако нещо да си взема от по "усъвършенстваните" Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове