Jump to content
gerchooo

Андроид мултимедия съвместима с оригиналната навигация на Honda CRV 3

Recommended Posts

22 hours ago, pet71 said:

Това ми остана от предишната кола, та реших да го сложа на Хондата.  Радиото ще е от оригиналната на колата,а телефона,навигация и видеорегистратор ще е през OBDPEAK K-50. Задна камера ще сложа  и от Китайчето .  Снимката е от проекта,днес го довърших, но не съм го снимал. 

Screenshot_20260705_153344_Gallery.jpg

Здравейте, какви параметри има устройството?...4GB RAM -стигат ли за нормална работа с аудио през блутут и WAZE едновременно.

Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте @ivmark ,

Мисля че беше с 4/64 .Не ми е накъсвал навигация и музика . Използвам го и със сим карта за Интернет  и с 128 гб карта памет заради видео регистратора.

Що годе върши работа  , но към колата смятам връзката да е единствено  с AUX  кабел ,че на предната кола го бях вързал  с блутут към фабричната медия и не бях много доволен.

Основната разлика  на външната медия  , е че стои малко като  иза.....а , но пък за сметка на това няма нужда от допълнителен  видео регистратор и с приложение от телефона ( ако има интернет в устройството) можеш по всяко време и от всякъде да видиш местонахождението на колата и изображение от двете камери в реално време. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 4.07.2026 г. at 22:22, dandilov написа:

Абе, и Junsun си изглежда като фабрично поставена. Суб буфера подкарах и си работи перфектно. Само пуста й камера, де...а. 

Не ми се ще, ам ще слагам Junsun-ската камера, май. Де...а. Да го е...а.

Не ми се иска, ако нещо се скапе после, да разглобявам половината пластмаси по колата де...а.

Баси и дилемата... Де...а.

Пу, де...а 

И т.н. де...а! :dunno:

Успях да сложа китайската камера без да прекарвам кабели - ползвах оригиналното окабеляване. Беше малко повече играчка, докато налучкам кабелите. Много съжалявам, че не се сетих да ви направя снимки!!!

Иначе Андроид медията изглежда по-добре от оригиналната нефинкционална медия!

Моята е 9 инча Topway TS10S (руснаците я хвалят).

На колегата FALKONETTI е някаква с по-голям екран и наистина малко ръбато ми изглежда така. Като Тесла е :)

Редактирано от ruil4o
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...