ivmark 0 #41 Отговорено преди 17 часа 22 hours ago, pet71 said: Това ми остана от предишната кола, та реших да го сложа на Хондата. Радиото ще е от оригиналната на колата,а телефона,навигация и видеорегистратор ще е през OBDPEAK K-50. Задна камера ще сложа и от Китайчето . Снимката е от проекта,днес го довърших, но не съм го снимал. Здравейте, какви параметри има устройството?...4GB RAM -стигат ли за нормална работа с аудио през блутут и WAZE едновременно. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 133 #42 Отговорено преди 13 часа Здравейте @ivmark , Мисля че беше с 4/64 .Не ми е накъсвал навигация и музика . Използвам го и със сим карта за Интернет и с 128 гб карта памет заради видео регистратора. Що годе върши работа , но към колата смятам връзката да е единствено с AUX кабел ,че на предната кола го бях вързал с блутут към фабричната медия и не бях много доволен. Основната разлика на външната медия , е че стои малко като иза.....а , но пък за сметка на това няма нужда от допълнителен видео регистратор и с приложение от телефона ( ако има интернет в устройството) можеш по всяко време и от всякъде да видиш местонахождението на колата и изображение от двете камери в реално време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 66 #43 Отговорено преди 12 часа (Редактирано) На 4.07.2026 г. at 22:22, dandilov написа: Абе, и Junsun си изглежда като фабрично поставена. Суб буфера подкарах и си работи перфектно. Само пуста й камера, де...а. Не ми се ще, ам ще слагам Junsun-ската камера, май. Де...а. Да го е...а. Не ми се иска, ако нещо се скапе после, да разглобявам половината пластмаси по колата де...а. Баси и дилемата... Де...а. Пу, де...а И т.н. де...а! Успях да сложа китайската камера без да прекарвам кабели - ползвах оригиналното окабеляване. Беше малко повече играчка, докато налучкам кабелите. Много съжалявам, че не се сетих да ви направя снимки!!! Иначе Андроид медията изглежда по-добре от оригиналната нефинкционална медия! Моята е 9 инча Topway TS10S (руснаците я хвалят). На колегата FALKONETTI е някаква с по-голям екран и наистина малко ръбато ми изглежда така. Като Тесла е Редактирано преди 12 часа от ruil4o 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове