Bizzito 474 #1 Публикувано 22 Февруари, 2023 Здравейте, както обещах на някои колеги пиша тук. Стана сериозен инцидент с ЦРВ-то, на прав участък идиот решава, че ще изпреварва и ми излиза на 20 метра в платното, докато аз си карам с 90 на темпомат. Сблъсъкът беше с баничарка берлинго. Тя е на сол отпред. За ЦРВ мога да кажа, че излезе много здраво и сигурно, НО, с едно голямо НО. Еърбеците не се отвориха, незнайно защо. Още 2019 като я купих проверих, че не беше минала сервизната акция и я закарах. Иначе всичко е наред аз нямам и драскотина, бях си с колан, просто се хванах здраво за волана, после имах мускулна треска на предмишниците няколко дни Мога да дам 5 звезди за сигурност, но с голямото НО. След като ми я държаха 4 месеца в полицията, вече минаха два огледа на гражданската и чакам пари. Вече знам, че няма криви рогове и двигателя не е мръднал. Отпред доста неща са здрави, а аз очаквах всичко да е смазано. По експертиза аз и той сме карали с 80, което според мен не е вярно, защото аз скочих на спирачките моментално и предполагам съм убил доста скорост, а той пък изпреварваше каруца и друга кола едновременно, надали е карал с повече от 50-60, но пак 50+50 по мои преценки са си удар със 100 км/ч. И така, сагата е голяма, както казах 4 месеца и още не е приключила. Нямах намерение да сменям колата в близките години, но поне има желещи да я вземат в този вид, а аз се надявам да докарам поне пазарна цена около 12 хил с парите от граждаснката. Този койот я вземе и си я оправи сам може да я докара до 10 хил с частите и да изкара два бона. Win win. Ето и линк към обявата. Дано не нарушавам правила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 22 Февруари, 2023 преди 42 минути, Bizzito написа: не беше минала сервизната акция Тя сервизната акция е за пиропатрон, и то мисля, че само на пасажерския. С колани ли бяхте? Те блокираха ли? Това с неотворените еърбеци, макар че би спомогнало за продажбата на автомобила, поражда много въпроси за всички останали от модела. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #3 Отговорено 22 Февруари, 2023 Нещо по пасажерския да, но не трябва ли да направят и някакъв чек на системата... Ако не правят, доста жалкарско изпълнение. С колан бях да, коланът си свърши перфектно работата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4 Отговорено 26 Февруари, 2023 Доколкото знам има скорост, под която еърбека не се отваря. Вероятно наистина си намалил под 50-60 км/ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #5 Отговорено 26 Февруари, 2023 Това е странно! Ако си спрял и някой те "челоса" с над 100 ? Ще е любопитен отговорът от представителството, където си минал сервизна акция. Важното е че няма контузени, или по-лошо, та, бъди здрав, макар че и нервите носят ментални щети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #6 Отговорено 26 Февруари, 2023 (Редактирано) Няма ги вече, във Варна затвориха представителството преди няколко години. Преди 1 час, kalintry написа: Доколкото знам има скорост, под която еърбека не се отваря. Вероятно наистина си намалил под 50-60 км/ч Дори и да няма никой насреща и скоростите ни да се сумират при 50-60 челен удар би трябвало да се отворят. Редактирано 26 Февруари, 2023 от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 27 Февруари, 2023 A патрона, който спира ток към помпата задейства ли се ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #8 Отговорено 27 Февруари, 2023 Да, задействан беше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове