HondaExplorer 250 #1 Публикувано 3 Ноември, 2022 Здравейте колеги, скоро не се бях заслушвал, но нали карам един от най-тихите бензинови модели създавани от Хонда през миналия век та долових онова неприятно звънтене при около 3000 оборота/мин и то на газ и то само на 3та предавка, което ме озадачи??? Нали уж при LPG-то това клонеше към невъзможно? И на бензин го има, но на газ "откъдя накъдя"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #2 Отговорено 3 Ноември, 2022 Коя е тази Хонда,какво точно чуваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #3 Отговорено 3 Ноември, 2022 Предполагам пита за тази: Accord VI 2.0, auto, Executive SE, ROMANO LPG - от аватара си. @HondaExplorer виж си генерацията. На Сивика на синковеца смених гърнето и новото "звъни" мжду 1900 и 2000 об/мин. и на 2-те горива. Просто е резонанс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #4 Отговорено 3 Ноември, 2022 Да, за акорда иде реч, обаче ме съмнява да е генерацията, на втора и четвърта скорост както и на място го няма, отделно като отдръпна леко газта изчезва. Нещо на по-богата смес в тая комбинация на натоварване ми намирисва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #5 Отговорено 3 Ноември, 2022 И при мен, на място, го нямаше, но в движение дразнеше иии в крайна сметка излезе - виж тази тема: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #6 Отговорено 9 Ноември, 2022 (Редактирано) След ново зареждане на газ няма детонационното "църкане" или е едвам доловимо. Сякаш и колата е по-динамична. Веднага превключих на бензин и се усили. Тук и при двете горива не говоря за ония силни причуквания на аванса дето всички сме чували, а по скоро за едно звънливо ромолене. И се питам сега газта ли нещо я кръщават или нещо при мен излиза извън нормални параметри от време на време? Тъпото е, че зарежданията са уж на едно и също уж авторитетно място с жълто лого. Редактирано 9 Ноември, 2022 от HondaExplorer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #7 Отговорено 9 Ноември, 2022 Предстои смяната на сместа на газ за зимна и стават такива аномалии,та смени го това жълтото,но не зареждай до горе да прецениш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 430 #8 Отговорено 10 Ноември, 2022 Така са си акордите. Не се филмирай излишно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове