rim 19 #1 Публикувано 9 Септември, 2022 Здравейте! От както купих колата Хонда ЦРВ 2007 година 2.0 бензин вече трети месец когато се кара мирише на бакелит в двигателния отсек.Не мога да установя от къде идва миризмата която с времето се засилва. Трябва ми автоелектричар за Варна да я закарам да се установи проблема да не се запали нещо. И още един въпрос : Лостчето за фаровете беше на AUTO с пуснато радио седяла е около 20 минути с не работещ двигател това е нощно време при подаване на контакт светва ксенона завъртам ключа да запаля двигателя нищо не се получава. Все едно не въртя ключа да паля .Възможно ли е защото лоста за светлините е на позиция AUTO да има по - голяма консумация на ток от акумулатора заради ксенона въобще да не върти стартера. Когато завъртях лоста за фаровете и го изключих и радиото също изключих колата запали и друго което ми направи впечатление е един път когато беше на контакт при завъртване на ключа да запаля се чу нещо като жужене от към таблото но запали. Дали тези проблеми не са свързани с миризмата на бакелит ? Нека ако някой знае свестен електричар във Варна да пише.Благодаря за вниманието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #2 Отговорено 9 Септември, 2022 (Редактирано) Дано скоро откриеш проблема,колега. Преди две години и при мен (ХРВ 1) имаше подобен проблем- миришеше на бакелит и пластмаса. Бях уговорил електричар да сваляме таблото и случайно с приятел го открихме. Миризмата се усилваше при включени светлини. Свалихме километража и едната фасунга беше започнала да се растапя Преди време бях сменил светлините с лед- китайски. Изхвърлих ги на момента. Редактирано 9 Септември, 2022 от pet71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #3 Отговорено 19 Септември, 2022 Още нещо да попитам на тази снимка това одушника за автоматичната скоростна кутия ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #4 Отговорено 19 Септември, 2022 Отвора за щеката, без нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #5 Отговорено 20 Септември, 2022 Колеги това се оказа одушника на автоматичната скоростна кутия и трябва да има капачка отгоре , която вече е поръчана от Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STAN57 2 #6 Отговорено 17 Декември, 2022 Колега аз съм от София , но имах проблем с CR-V - то във Варна и ме изпратиха при Дидо в " МИАМОТО" , GSM 0878977123. Останах доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове