Jump to content
rim

Запитване

Recommended Posts

Здравейте! От както купих колата Хонда ЦРВ  2007 година 2.0 бензин  вече трети месец когато се кара мирише на бакелит  в двигателния отсек.Не мога да установя от къде идва миризмата  която с времето се засилва. Трябва ми автоелектричар за Варна да я закарам да се установи проблема да не се запали нещо. 

И още един въпрос : Лостчето за фаровете беше на AUTO  с пуснато радио седяла е около 20 минути с не работещ двигател това е нощно време при подаване на контакт светва ксенона завъртам ключа да запаля двигателя нищо не се получава. Все едно не въртя ключа да паля .Възможно ли е защото лоста за светлините е на позиция AUTO да има по - голяма консумация на ток от акумулатора заради ксенона въобще да не върти стартера. Когато завъртях лоста за фаровете и го изключих  и радиото също изключих колата запали и друго което ми направи впечатление е един път когато беше на контакт при завъртване на ключа да запаля се чу нещо като жужене от към таблото но запали. Дали тези проблеми не са свързани с миризмата на бакелит ? Нека ако някой знае свестен електричар във Варна да пише.Благодаря за вниманието!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

    Дано скоро откриеш проблема,колега.  Преди две години и при мен (ХРВ 1) имаше подобен проблем- миришеше на бакелит и пластмаса.  Бях уговорил електричар да сваляме  таблото и случайно с приятел го открихме.  Миризмата се усилваше при включени светлини. 

  Свалихме километража и едната фасунга беше започнала да се растапя Преди време бях сменил светлините с лед- китайски. Изхвърлих ги на момента. 

Редактирано от pet71

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още нещо да попитам на тази снимка това одушника за автоматичната скоростна кутия ли е?

viber_изображение_2022-09-19_15-09-03-947.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги това се оказа одушника  на автоматичната скоростна кутия  и трябва да има капачка отгоре , която вече е поръчана от Бултрако.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз съм от София , но имах проблем с  CR-V - то във Варна и ме изпратиха при Дидо в " МИАМОТО" , GSM 0878977123. Останах доволен. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...