ipetkow 4 #1 Публикувано 26 Август, 2022 Здравейте, тъкмо обслужват колата - смяна на масло и филтри и ми казаха, че меката връзка ми е на заминаване и че трябва да се смени и катализатора. Казаха, че ще струва 300 лв. понеже не разбирам много нещата - това ок цена ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 26 Август, 2022 И как разбраха, че е за смяна катализатора? Според мен се опитват да те оберат, и най-добре си тръгвай бързо от там преди да са ти свили катализатора без да разбереш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #3 Отговорено 30 Август, 2022 Аз миналата година слагах катализатор - универсален, няква куча марка сигурно. С монтажа ми струваше 400 лв. Тази цена, която са ти обявили за катализатор и мека връзка ми се струва малко съмнителна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 174 #4 Отговорено 30 Август, 2022 Дори и плетката на меката връзка да е тръгнала, не е страшно, карай така и наблюдавай, не се сменя ей така за красота просто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #5 Отговорено 30 Август, 2022 Има вариант да е запушен каталзиатора, виж да не е заминала меката връзка от разбит тампон на мотора. Катализатора за тази кола е към 400-500 лева клиентска цена, оригиналният на вторични е близо 1000 лева, предполагам ще ти предложат да го изхвърлят вместо теб да не се цапаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове