Yano77 1 #1 Публикувано 1 Август, 2022 (Редактирано) Здравейте Намерих дистанционно,тръгнах да го обучавам по описания начин обаче не става.След 4 път щраква натискам пак и пак щраква,вадя ключа и не работи.Нова батерия,платката е 345 и не иска.Някъкви насоки?Колата е с десен волан ако има значение а дистанционното от такава с ляв ако има значение Редактирано 1 Август, 2022 от Yano77 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #2 Отговорено 1 Август, 2022 Каква е тази платка 345? Чип ID48 на 433 MHz ако не се бъркам, ако е нещо различно няма да стане. Ако е същото пробвай пак процедурата, понякога не правим нещо правилно и затова не става. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yano77 1 #3 Отговорено 1 Август, 2022 (Редактирано) Платката и се четат последните цифри и отпред омрон.Колата от която е взета е същата година като моята.Незнам,чувам и двете щраквания на като извадя ключа и не става нищо Редактирано 2 Август, 2022 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 1 Август, 2022 (Редактирано) Off Topic Добре де, пускаш 4-та тема за шиbanoto дистанционно! Да, явно си взел правилното дистанционно - G8D-345H-A на 433MНz. Не мисля, че има значение, къде е волана. Пробвай пак, и пак, и пак ... докато стане. Спазвай процедурата точно. Ако дистанционното, което си взел е изправно и е 345 на 433MНz ще стане. Аз го правих поне 10-на пъти (писал съм в темата, която ти изпратих) и не всеки път ставаше. Редактирано 1 Август, 2022 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 2 Август, 2022 Развален приемник мисля че е това. По спомен имах мисля подобна ситуация. Клиента си намери после приемник и си го смени. Обучаване на неговото дистанционно и всичко после тръгна. И, да за едно и също нещо 4 теми е........ ще замълча. Разваленият приемник е причината да липсват оригиналните дистанционни. После ще следва въпросът: Стана , обаче се заключват само 3 врати. Причина Актуатор. А другият въпрос ще е: Къде е приемникът? ..... По средата в нишата под радиото. ( това в отделни теми разбира се) ;-) 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #6 Отговорено 3 Август, 2022 (Редактирано) На 2.08.2022 г. at 7:58, docev написа: обаче се заключват само 3 врати. Причина Актуатор. @docev , Заключването не МИ е проблем, работи си. Обаче, не ми се отключват и 4-те врати. Значи, актуаторът на шофьорската врата работи само в едната посока - заключва, но не може да отключи. Отключвам си с ключа. Таааа, да купувам ли нов актуатор или да ремонтирам (кабели, клеми, актуатор)?! п.п. Извинявам се, че ползвам темата на "колега". Редактирано 3 Август, 2022 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 610 #7 Отговорено 3 Август, 2022 И при мен от дистанционното работи само шофьорската врата. До колкото съм чел, актуаторът на шофьорската врата има 2 букси. Втората е за управление на останалите врати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #8 Отговорено 3 Август, 2022 Това управление е само когато заключваш и отключваш през патрона на вратата. Дистанционното командва бодито което командва всички врати. Краси: Сменяй актуатора или цепиш старият (ако не се отваря) и сменяш задната част на моторчето с четките с нова но да няма позистор вътре. Разгледай темите коментирали сме го. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yano77 1 #9 Отговорено 4 Август, 2022 Благодаря ви колеги Смених приемника и всичко стана от първия път. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове