Capolavoro 4 #1 Публикувано 27 Юли, 2022 (Редактирано) Здравейте, Досега съм карал няколко коли, Мазда 3/2005/, Лансер /2010/, но от няколко дни взех Акорд /2004/ и огледалото за обратно виждане направо ме побърква. Дали предният прозорец е по-скосен, дали самото огледало е много ниско надолу, но като погледна надясно и веднага погледът ми се забива в огледалото. Имам много малка зона за ефективна видимост. Някой друг има ли подобен проблем с Акорда си, че се замислям да свалям огледалото и да карам само със странични ... Единственият вариант за приемлива видимост е да сваля седалката най-ниско долу, което е кофти ... Редактирано 27 Юли, 2022 от Capolavoro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 27 Юли, 2022 (Редактирано) Не съм се замислял... Може би положението на седалката ми е такова, или се свиква...( 1.85 съм висок). Зад огледалото съм сложил малка камера, видеорегистратор... Иначе, оценявам силно опцията- затъмняване при фарове отзад, вместо да мърдам лостче... Редактирано 27 Юли, 2022 от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #3 Отговорено 27 Юли, 2022 (Редактирано) Огледалото има две точки за регулиране. Ползвайки и двете можеш да го преместиш по-високо или по-ниско и да запазиш ъгъла такъв, че да виждаш добре през задното стъкло. Моето е в най-високата възможна позиция, а като купувах колата беше ниско и ми се стори същият проблем като теб. Редактирано 27 Юли, 2022 от Pavel_Pavlov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Capolavoro 4 #4 Отговорено 28 Юли, 2022 Преди 18 часа, Pavel_Pavlov написа: Огледалото има две точки за регулиране. Ползвайки и двете можеш да го преместиш по-високо или по-ниско и да запазиш ъгъла такъв, че да виждаш добре през задното стъкло. Моето е в най-високата възможна позиция, а като купувах колата беше ниско и ми се стори същият проблем като теб. Предполагам това са двете точки за регулиране. Как по-точно се регулира тази оградената? При мен не помръдва. Ще питам да не би да е залепена от предния собственик по някаква причина ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #5 Отговорено 28 Юли, 2022 Преди 3 часа, Capolavoro написа: Предполагам това са двете точки за регулиране. Как по-точно се регулира тази оградената? При мен не помръдва. Ще питам да не би да е залепена от предния собственик по някаква причина ... Гледай само да не строшиш стъклото заради това огледало ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #6 Отговорено 28 Юли, 2022 Просто е доста по-стегната от другата, за да не се местят и двете при обикновено нагласяне. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Capolavoro 4 #7 Отговорено 28 Юли, 2022 Благодаря! Всичко е точно вече. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deianr 15 #8 Отговорено 4 Август, 2022 Ей, аз вече 3 години карам така и свикнах, пък то имало решение с огледалото, хахаха. Мен пък лявата колона супер много ме дразни, в някои завои по планински пътища виждам само нея, вместо насрещно движещия се автомобил!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #9 Отговорено 5 Август, 2022 При леви завои когато ми пречи колоната се надигам напред към волана да виждам пътя. По пътя ми за вкъщи има един много остър завой и точно след него има пешеходна пътека. Повярвайте ми - от колоната пешеходците не се виждат нито на тротоара, нито когато вече са на платното. Затова свикнах да се надигам на леви завои Малко тъпо и некомфортно но го предпочитам пред това да сгазя някой 😁 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #10 Отговорено 6 Август, 2022 Колкото по близо до очите е А колонката, толкова по-голям ъгъл "мъртва зона" образува. Колкото по-наклонено е челното стъкло, толкова по зле е обзорността, ако седалката е вдигната нагоре. Номерът е в баланса по височина на главата, така че да е по, ниско, но не прекалено, за да не пречат пък страничните огледала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Polad112 1 #11 Отговорено 9 Август, 2022 Мъртви зони..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове