BlekoU 0 #1 Публикувано 16 Юли, 2022 Здравейте на всички. Да питам ако си взема акорд от бултрако има ли гаранция че автомобила е със сменени масла филтри и каквото твърдят от фирмата... или и те свалят километри. Така де като я взема трябва ли и аз да сменяма масла филтри итн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #2 Отговорено 16 Юли, 2022 Здравей и добре дошъл! Мога да кажа само - "Гаранция - Франция"... Никой не може да знае... Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlekoU 0 #3 Отговорено 16 Юли, 2022 Добре Заварил Цените им са малко над другите и за това питам има ли покритие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 16 Юли, 2022 (Редактирано) Едва ли свалят км поне това си сигурн че е на толкова км. Но с масла и консумативи само по тънката лайсна от най-евтиното. Ти ще си я обслужиш по-добре с точните и по-хубави масла и течности. Редактирано 16 Юли, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #5 Отговорено 16 Юли, 2022 Не е проблем да ги питаш какво и с какво е обслужено, както и дали дават някаква гаранция. Знам че внасят втора употреба по свои канали, както и имат купени от тях преди време коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel33 93 #6 Отговорено 16 Юли, 2022 Кмри едва ли свалят, Гаранция със сигурност дават ,но масла ,със сигурност от общия варел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlekoU 0 #7 Отговорено 16 Юли, 2022 Насочил съм се към 2.4 автомат бензин /газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #8 Отговорено 16 Юли, 2022 Преди 2 часа, BlekoU написа: Здравейте на всички. Да питам ако си взема акорд от бултрако има ли гаранция че автомобила е със сменени масла филтри и каквото твърдят от фирмата... или и те свалят километри. Така де като я взема трябва ли и аз да сменяма масла филтри итн. Можеш да им имаш доверие! Никой дилър не пуска автомобил на пазара без да е проверен и обслужен по книжка (кога и на колко км. се сменя дадено нещо). Гаранцията която дават си има своето покритие и ние както и да го увъртаме и да гледаме само черната страна не можем да отречем очевидното. По добре автомобил от Бултрако от колкото от Дупница. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #9 Отговорено 16 Юли, 2022 преди 19 минути, BlekoU написа: Насочил съм се към 2.4 автомат бензин /газ Много правилно си се насочил🤣 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #10 Отговорено 16 Юли, 2022 Моята я закупих обслужвана в бултрако, като от смяната по книжка бяха минали около 9000 км. Като извадихме въздушния филтър беше като за 40, 50, аз такова чудо не бях виждал. Представям си маслото какво е било... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlekoU 0 #11 Отговорено 17 Юли, 2022 Благодаря за мненията Ще изчакам да изпадне модела който чакам и ще действам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nicholson 15 #12 Отговорено 17 Юли, 2022 Насочил съм се към 2.4 автомат бензин /газ... Аз предпочитам само бензин на моята нямам намерение да слагам газово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BlekoU 0 #13 Отговорено 17 Юли, 2022 преди 6 минути, Nicholson написа: Насочил съм се към 2.4 автомат бензин /газ... Аз предпочитам само бензин на моята нямам намерение да слагам газово Газта е от чисто финансова гледна точка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #14 Отговорено 17 Юли, 2022 Преди 1 час, Nicholson написа: Насочил съм се към 2.4 автомат бензин /газ... Аз предпочитам само бензин на моята нямам намерение да слагам газово Скоро ще си промениш мнението. Освен, ако я купиш само да си я гледкаш🤣!? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nicholson 15 #15 Отговорено 17 Юли, 2022 Скоро ще си промениш мнението... Няма да го променя и не си я гледкам! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове