Volov 5 #1 Публикувано 27 Юни, 2022 Здравейте, дойде време да пенсионирам старата 6-ца. От няколко месеца гледам Акорд 7 бензин, фейслифт. Имам въпрос относнно таблото. Някои модели имат навигация и едно малко дисплейче горе, други го нямат това малко дисплейче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Volov 5 #2 Отговорено 27 Юни, 2022 По погрешка съм сложил темата в СИВИК 7. Ако може администратора да я премести в Акорд 7. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 157 #3 Отговорено 27 Юни, 2022 Здравей, доколкото аз съм запознат, този дисплей се слага, когато автомобила е оборудван с навигация. Ако има навигация, но няма такъв дисплей, навигацията е слагана допълнително. За мен навигацията е безсмислена, ама малкия дисплей изглежда яко. Не знам, дали може да работи с нормалното аудио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #4 Отговорено 28 Юни, 2022 Видях го на живо, на дизелова кола. Този тип табло изглежда доста по-добре. Но само на един дизелов автомобил го видях. Сега ми е влязло в глават и като ходя по автокъщите и все за това гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #5 Отговорено 28 Юни, 2022 Колата на съпругата ми (от подписа) има такъв екран. Един познат имаше Акорд 7, 2.4 автомат, комби, който беше с такъв екран. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #6 Отговорено 28 Юни, 2022 Какво показва на този дисплей ? Харесва ми и че надолу е по прибрано всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #7 Отговорено 28 Юни, 2022 В двата края показва температурата на двузоновия климатик. Часовник. Станцията на радиото. Хубавото е, че можеш да направиш екрана на навигацията черен и да си гледаш малкия екран. Всъщност, големият екран се намалява на степени до черно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Volov 5 #8 Отговорено 28 Юни, 2022 Това значи ли че тия без този дисплей нямат двузонов климатик ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #9 Отговорено 28 Юни, 2022 Имат. Малкият дисплей е за версиите с нави, за да се виждат тези показания, когато се ползва навигацията. Когато я няма, климатроникът си е същият, както и премиум саунд системата - ако я има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #10 Отговорено 28 Юни, 2022 Off Topic Като каза "премиум саунд" - на Сивик 9 без мултимедия, премиум саунда е много по-добър от този на Акорд 7 седан. Субуфъра на Сивика е в багажника и има добър бас. Общо 7 високоговорителя са. Има и автоматично усилване на звука с увеличаване на скоростта. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #11 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) За мен, практически погледнато плюсовете на навигацията са: • при фейслифтов модел можеш да свържеш камера за паркиране към екрана (което не е никак малък плюс) • субективно погледнато изглежда по-добре, ако това може да се брои като точка тук Минусите са: • за да включиш/изключиш климатика (само компресора), както и да промениш силата / посоката на струята, трябва да влезеш в менюто (с цъкване на бутона AC вляво от екрана) и после от екрана да избираш каквото искаш. Ако си без нави, имаш директно бутони за съответните неща. • рано или късно четецът на дисковете с карти се прецаква и те оставя без навигация. Което не е проблем, тъй като тя е безполезна на фона на навитата в смартфоните ни, но без работещ диск не можеш да влезеш в менюто за настройка. Това важи за моделите преди фейслифта. При по-късните модели може да са оправили тази недомислица, не съм сигурен. Редактирано 28 Юни, 2022 от Pavel_Pavlov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Volov 5 #12 Отговорено 28 Юни, 2022 Разбрах. Благодаря за помоща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове