Митко Йотов 1229 #41 Отговорено 10 Февруари, 2023 Имаме една десятка за продаване Тук и ако някой има интерес нека пита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 730 #42 Отговорено 11 Февруари, 2023 (Редактирано) @Митко Йотов, ти ли я продаваш? Колата е много хубава, но и много далеч от "топ модел - всички екстри" Надявах се поне колегите от форума да го правим по-добре от горублянските джамбази. Редактирано 11 Февруари, 2023 от chavdu 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #43 Отговорено 11 Февруари, 2023 преди 15 минути, chavdu написа: много далеч от "топ модел - всички екстри" Не бях обърнал внимание, докато не каза. Кожа, обдухване, електрохроматично огледало, парктроник, хед-ъп дисплей, подгрев на волана, шибедах, духалки и подгрев отзад... това само на прима виста за липсите от "всички екстри". За "топ модел" ще трябват още 500см3 и 10 предавки повече и един скоростен лост по-малко. Иначе е фейслифт и изглежда някак по-свежо от моята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #44 Отговорено 11 Февруари, 2023 Предполагам че просто я е видял и споделя. Който се интересува от модела, със сигурност знае че не е "топ левел", просто защото не е "туринг" версията, но пък изглежда прилично. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #45 Отговорено 11 Февруари, 2023 Off Topic @chavdu - би ли обяснил реакцията си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 730 #46 Отговорено 11 Февруари, 2023 преди 56 минути, ceco_accord написа: Покажи скритото съдържание @chavdu - би ли обяснил реакцията си? Чукча не е читател, чукча писател! Преди 4 часа, ceco_accord написа: Предполагам че просто я е видял и споделя. Ако просто я беше видял, не предполагаш ли, че нямаше да напише, че приема въпроси при интерес? Преди 4 часа, ceco_accord написа: но пък изглежда прилично. Написал съм, че колата изглежда много добре. Преди 4 часа, ceco_accord написа: Който се интересува от модела, със сигурност знае че не е "топ левел", просто защото не е "туринг" версията. Това е грешно според мен на две нива: - няма значение, какво хората знаят за стоката, която продаваш - ако искаш да си коректен, имаш отговорсност да си максимално достоверен с поднесената информация. - има хора (не казвам, че са много), които ще вземат кола без да са "запознати с модела". Познавам лично човек, който беше карал преди години акорд 7 ген, без круиз контрол, който човек не знаеше дори след като го продаде, че този модел се предлага с тази "екстра". Не мисля, че има някакво извиние да напишеш "топ модел всички екстри", освен незнание. Но сме тук да помогнем, ако е незнание, @Honda_Z частично е обяснил, защо не е "всички екстри". Преди 1 час, ceco_accord написа: Покажи скритото съдържание @chavdu - би ли обяснил реакцията си? Та в резюме, чел си по диагонал и си изразил мнение, което не споделям. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #47 Отговорено 11 Февруари, 2023 (Редактирано) Off Topic Чета внимателно, както и пиша! Сега те разбрах и подкрепям мнението ти. Червеното не е било за мен, а си ми го лепнал по погрешка. Със Злати явно сме писали едновременно - неговият пост го нямаше. А и "ако някой има интерес нека пита", не е "приема въпроси при интерес", какъвто е твоят прочит на изразът на @Митко Йотов . Обмисляй преди да реагираш. Познаваме се, но понякога ме изненадваш. Винаги е по-добре да обясниш, преди да реагираш! Дали имаш време и желание е друга бира. Редактирано 11 Февруари, 2023 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #48 Отговорено 11 Февруари, 2023 Извинявам се на колегите ако има нещо не редно, колата я продава шурека и е негово инфото в обявата, няма как да взема отношение предполагам ме разбирате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #49 Отговорено 11 Февруари, 2023 (Редактирано) Преди 10 часа, ceco_accord написа: Предполагам че просто я е видял и споделя. Който се интересува от модела, със сигурност знае че не е "топ левел", просто защото не е "туринг" версията, но пък изглежда прилично. Ами не Цецо, колата я знам от доста време но чакахме да оправим всички документи и тогава да кача инфото тук. Нека да си бъдем полезни кой с каквото може то това е и смисъла да си общуваме по между си. Аз иначе съм хвърлил едно око на едно MDX и се чудя как да се разбера със сестра му, че нещо се мръщи в къщи. Редактирано 11 Февруари, 2023 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #50 Отговорено 11 Февруари, 2023 Преди 1 час, Митко Йотов написа: Извинявам се на колегите ако има нещо не редно, колата я продава шурека и е негово инфото в обявата, няма как да взема отношение предполагам ме разбирате. Ами колата е почти нова, цената и не е малка, та е редно някак по-достойна и достоверна обява да получи. Ако не му се пише, поне да сложи модификацията, а който се интересува, ще намери конкретната подробна спецификация. https://di-uploads-pod16.dealerinspire.com/pattypeckhonda/uploads/2020/11/2021-Honda-Accord-Specs-Features-FINAL-10.11.20.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #51 Отговорено 11 Февруари, 2023 Разбирам но дори и така да е пак не мога да взема отношение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #52 Отговорено 11 Февруари, 2023 Off Topic Емии, кво да праим - правим аквото можем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #53 Отговорено 8 Март, 2023 Здравейте, Имам въпрос по отношение на основните прибори - скоростомер на пример - гледам обявата в мобилето, че е в км/ч, а не в мили, това стандартна опция ли е за всички Американки/Канадки? Питам, защото съм виждал при по-стари модели комбиниран скоростомер, който показва едновременно в двете мерни единици, но пък там е аналогов. Другото, което ме вълнува конкретно в акорд 10 е дали системите за разпознаване на пътни знаци, маркировка и т.н., работят коректно в Европа, или е нужно нещо да се пипа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #54 Отговорено 8 Март, 2023 Скоростомерите със стрелка са само с една скала (канадките км/ч, а американките - м/ч), а опция за визуализиране на скоростта в друга има само като числово изражение на дисплея между оборотомер и скоростомер. Системата за разпознаване на знаци не работи по нашите пътища - направена е да търси правоъгълни, а нашите са кръгли. Маркировката си я лови без проблеми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubom8 0 #55 Отговорено 8 Май Здравейте, в момента и аз доста се чудя дали да взема хонда 10-ка, поразгледах доста форуми в чужбина, както и клипове на тази тема, та много ми харесват отзивите и би ми се искало да се сдобия с такава, но естествено, единственото ми притеснение е, че колата не е правена за европейския пазар, тоест идва проблемът с частите. Има ли хора тук, които вече повечко време са си карали 10-ките в България и дали могат да споделят как стоят нещата и дали наистина става прекалено сложно, до степен, че ти става като втора работа? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #56 Отговорено 4 Юли @Lubom8, собствениците на такива коли не са много, ентусиазираните да споделят мнение по-малко, а такива от тях, които пишат във форума пък съвсем още по-малко. Вие не правите изключение. Затова, моля не дублирайте съдържанието на поста в отделна тема, защото нито ще помогне, нито помага за подредбата. И не, няма проблем с частите, стига да знаеш какво да правиш, колкото и общо да звучи това. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #57 Отговорено 10 Юли То проблем с частите има и за моделите за нашия пазар, няма да се изненадам отвъд океана да пристигат по-бързо някои неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове