батката 7 #1 Публикувано 30 Май, 2022 Здравейте колеги , ако някой може да ми каже къде се намира релето за интервала на чистачките на Хонда ЦРВ 3-та генерация , ще съм му благодарен? След изчетеното за проблема с чистачките при ЦРВ , стигнах до извода че проблема и при мен ще е от релето, но никъде не намерих схема или снимка къде се намира това реле. Благодаря предварително!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #2 Отговорено 30 Май, 2022 (Редактирано) Може би тук в ръководството ти да се намери. https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/ru/html/000000000002968.html ако имаш книжка сигурно има схема на релета и предпазители. Редактирано 30 Май, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
батката 7 #3 Отговорено 30 Май, 2022 И в това ръководство не можах да открия къде е въпросното реле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 430 #4 Отговорено 31 Май, 2022 Няма и да го намериш релето, защото такова няма. Управлението на интервала е от MICU-то(боди контролер, или както се нарича там). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 31 Май, 2022 Вероятно проблема е в самия мотор корпус -там има едни пластини които се въртят и правят проблеми ,но колегата не е споделил какъв всъщност е проблема ,за да гадаем -спират където си искат или изобщо ги няма или нещо друго номера правят ?Хубаво е и да се премери с уред къде какво има или няма . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
батката 7 #6 Отговорено 31 Май, 2022 Проблема при мен е , че чистачките по някога се пускат сами и трият на сухо, като не могат да се спрат - спират след 10 завъртане. Случвало ми се е да спират и по средата на стъклото или в най-горно положение, също така и когато пръснеш на стъклото - то те не спират както обикновенно след 3 завъртане а когато си решат/ след 8-10 завъртане/. Също се е случвало да се пускат още при самото запалване и да трият на сухо също без да може ги контролираш. Ето това се случва ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chaveto 5 #7 Отговорено 1 Юни, 2022 Прикачвам клип, в който са описани 5те най-често срещани проблеми при трета генерация на ЦР-В. Номер 3 е моторчето на чистачките, което ме навежда на мисълта, че може и при теб проблема да е в съответното моторче. Като симптоми се посочват точно, че понякога, когато искаш да включиш чистачките те изобщо не се включват или се включват, а в последствие не могат да се спрат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове