emonai 35 #1 Posted March 19 Здравейте, наумих се да си сложа теглич. Поразгледах различни марки и магазини и накрая взех оригинален втора ръка. Така като гледам, бронята долу, пред нея има една кора и тя долу, задното гърне също. Ако греша, някой с опит да ме поправи. Съответно нямам болтове за закрепване към гредите, но каква стъпка е резбата, че стандартна десятка не се навива, вижда ми се с по-ситна резба. И още, къде има удобна клема за захранване на буксата? Share this post Link to post Share on other sites
Митко Йотов 769 #2 Posted March 19 Това може да ти бъди от полза. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ianis___ 1 #3 Posted March 19 Болтовете са 10х1,25, ситна резба. Ако си купил нов теглич, трябва да имаш схема за изрязване на кората. Ако не, слагаш теглича, после кората и режеш по малко. Успех. 1 Share this post Link to post Share on other sites
emonai 35 #4 Posted March 19 Благодаря Ви! Харесвам, когато по темата взимат отношение информирани и компетентни колеги. Приятен ден! Share this post Link to post Share on other sites
tanas4o_ 58 #5 Posted March 20 Не е лошо да се подготвиш и с подходящия метчик и да го прекараш в отворите за болтовете. Задължително ще има много мръсотия вътре. Слагам съм 2 теглича на такова црв и двата пъти резбите в отворите не бяха в добро състояние. Црв-то идва оригинално без тапи на тези отвори. 1 Share this post Link to post Share on other sites