Kristian Mihov 0 #1 Публикувано 18 Март, 2022 Здравейте, Сивика ми задържа вода , забелязвам го когато спря или тръгна рязко. Чува се как водата се движи напред и назад. Някакви препоръки как мога да го оправя да не задържа тази вода? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G_S_H 15 #2 Отговорено 18 Март, 2022 Къде я задържа тази вода ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kristian Mihov 0 #3 Отговорено 18 Март, 2022 (Редактирано) Чувам го от под купето,но може и да не е от там Редактирано 19 Март, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #4 Отговорено 18 Март, 2022 (Редактирано) Това е шум от плискането на бензина в резервоара, който се намира под предните седалки. Редактирано 18 Март, 2022 от emod 1 1 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #5 Отговорено 18 Март, 2022 Аз също чувам плискане, когато напълня резервоара догоре, но имах и друг случай - вратите ми събираха вода, понеже дупките се бяха запушили.. свалят се гумените тапички, измиват се от калта и с някое шишче извадих къде що успях да достигна листа. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6 Отговорено 19 Март, 2022 Имах такъв проблем точно със сивик 8. И аз си мислех, че е от резервоара, но не беше - прекалено ясно се чуваше. Една от вратите се беше напълнила с вода. Това е, защото сивикът има едни странни тапички върху дупките на дренажите и не е трудно да се запушат: Не знам каква функция имат, но на друг модел не съм виждал. След като ги свалих изтекоха сигурно 2-3 литра вода. Та пробвай, дали не е от там. Редакция: Чак сега видях какво е написал @thelastbonbona. Подкрепям. 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #7 Отговорено 25 Март, 2022 Някоя от вратите е пълна с вода. И аз го имах този проблем. Махаш тапичките водата изтича, измиваш ги и ги слагаш или изхвърляш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #8 Отговорено 25 Април, 2022 Проверих моите тапички и се оказа, че въобще нямам такива. Явно предишния собственик е "оправил" този проблем 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
advokata 7 #9 Отговорено 5 Май, 2022 (Редактирано) Аз днес бях в шок. Вчера валеше силен дъжд и днес като отворих вратата от нея изтекоха поне 400 мл вода. Хубавото е, че предният собственик е махнал тапичките, за които говорите Редактирано 5 Май, 2022 от advokata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове