ddushev 4 #1 Публикувано 22 Февруари, 2022 Здравейте, Имам проблем с ръжда по веждите на калниците на хондата ми и търся актуални предложения за добър сервиз в София, където това може да се оправи и съответно да не струва хиляди левове, че от една автобояджийница ме стресираха с нещо от сорта на около 700лв. за вежда, което ми се видя доста. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2 Отговорено 22 Февруари, 2022 Здрасти. За тея пари се сменят тенекии + боя. Сигурно е много гнилото. Модел на колата и снимки ще помогнат на евентуално отговорилите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddushev 4 #3 Отговорено 22 Февруари, 2022 Здравей, Акорд 7ма генерация 2008г. Ето и снимки: Първите 2 са от едната страна, другите от другата. Има малко и на шофьорската врата отвътре, но не съм я снимал, но горе долу положението е същото и там. Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #4 Отговорено 22 Февруари, 2022 Оо, това се оправя. Преди години правих моята - виж в тази тема - (страница 3 / пост 82). Важен е майстора и подготовката преди боя, за да не избие ръждата след 2 зими. Дано намериш читав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddushev 4 #5 Отговорено 22 Февруари, 2022 Да, именно за това исках да проверя дали някой тук знае такъв майстор за София. Надявам се някой да се включи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #6 Отговорено 23 Февруари, 2022 На мен ми препоръчаха тенекеджия-бояджия, който се намира тук: https://goo.gl/maps/CHsDdXUr1wAXEMmF6 Моят случай обаче беше с известна спешност и не можех да изчакам двете седмици, след които можеше да вземе колата ми, та не мога да дам лични отзиви за работата му. Освен това нямам и тел. номер, съжалявам ☹️ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #7 Отговорено 23 Февруари, 2022 (Редактирано) Преди 18 часа, ceco_accord написа: Важен е майстора и подготовката преди боя, за да не избие ръждата след 2 зими. Дано намериш читав. Да на мен пак ми изби, и се чудя дали да не сменям панела направо след време. сега не ме притеснява никак. Редактирано 23 Февруари, 2022 от isullivan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #8 Отговорено 23 Февруари, 2022 За това е важен мастера. След 1 зима си личат делата му. Снимките са от днес - от новия собственик на комбито ми - 30 месеца след ремонта. Малко не се вижда отдолу, но казва че няма и помен от ръжда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddushev 4 #9 Отговорено 2 Март, 2022 Ех, никой ли не се намери да препоръча някой читав майстор за София 🙁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #10 Отговорено 4 Март, 2022 (Редактирано) Мога да ти дам телефон на човека, който прави веждите на старата Мазда на сестра ми през 2011г. и до ден днешен не са почнали да гният. Правил е и други неща по мои и на приятели колите, но точно от много препоръчване записва за след 2 месеца и обикновено се появява някой спешен, та взима колата след 3 :). Заслужава си чакането, но ако ти е спешно, препоръчвам да се насочиш към друго място. Спирам с рекламата. Пиши на ЛС, ако искаш номера. Редактирано 4 Март, 2022 от xatamoto 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #11 Отговорено 7 Март, 2022 @xatamoto шерни направо тук, дге 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #12 Отговорено 7 Март, 2022 Не обичам да се хваля с майстори и доктори, пък и както споменах и сега си се чака достатъчно дълго, за да се вредиш . За стари юзери бих споделил контакта, но не мисля, че е уместно да седи свободно достъпен в нета. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове