HRISTIYANA 0 #1 Публикувано 18 Януари, 2022 (Редактирано) От известно време възникна проблем с парното в автомобила - хечбек 1.6 двигател. Когато съм в движение парното духа топло, но не толкова, колкото би трябвало, а когато съм в спряло положение започва да духа студено. Дайте предположения на какво може да се дължи този проблем. Редактирано 18 Януари, 2022 от HRISTIYANA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #2 Отговорено 18 Януари, 2022 Пробвай първо с термостата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRISTIYANA 0 #3 Отговорено 18 Януари, 2022 Сменен е преди месец, започнах първо от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #4 Отговорено 18 Януари, 2022 Работата отива на зле. Запушен радиатор на парното, или както там се нарича... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #5 Отговорено 19 Януари, 2022 (Редактирано) @HRISTIYANA Какъв термоста сложихте пазиш ли опаковка разписка. В разширителния съд има ли антифиз до къде. Като махнеш капачката на радиатора на студен мотор, вижда ли се антифриз. Редактирано 19 Януари, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 162 #6 Отговорено 19 Януари, 2022 Закарайте колата в сервиз за цялостна промивка на системата. Приемаме, че няма течове колата, та може да минете тънко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRISTIYANA 0 #7 Отговорено 20 Януари, 2022 Бихте ли могли да ми препоръчате сервиз, в който разбират от хонди и цените са приемливи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 162 #8 Отговорено 20 Януари, 2022 В темата долу, колегата е похвалил един сервиз и има контакти. Разгледайте раздела, има още доста теми със сервизи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #9 Отговорено 20 Януари, 2022 На 19.01.2022 г. at 8:38, CARPERA написа: Като махнеш капачката на радиатора на студен мотор, вижда ли се антифриз. Ако се не вижда антифриза,капачката ли е виновника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #10 Отговорено 20 Януари, 2022 Много може да са причините,едната не работят двата клапана на капачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #11 Отговорено 20 Януари, 2022 Когато развия капачката изсъсква,с спринцовка връщам 100мл за да покрия ламелите.Парно има,държи работна температура,която достига сега на студеното за 4-5км.Обръща на газ(35*) за километър макс.Къде може да е заровено кучето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #12 Отговорено 20 Януари, 2022 В капачката тук от поръчките на оригинални части си взех ОЕМ такава и съм много доволен. При теб не работи втория клапан който връща антифриза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #13 Отговорено 20 Януари, 2022 Капачка ,термостат и после знаете какво следва -гарнитура . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове