ceco_accord 7583 #3321 Отговорено 14 Май При нас кефът идва по-рано. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3322 Отговорено 16 Май Лявата, или дясната вземаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 44 #3323 Отговорено 16 Май 1 hour ago, ceco_accord said: Лявата, или дясната вземаш? Старите ще вземат дясната за да се чустват пак млади. А младите, разбира се лявата защото са си млади. Ако няма ограничения в бюджета разбира се. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3324 Отговорено 18 Май Е, те такова бих карал с кеф! Нещо като ниско SUV... ... а най-добре Tourer UP. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 82 #3325 Отговорено 19 Май Нещо като нищо, сиреч бе ен ве хикс 3. С голям мерак го вземаш и се чудиш как да го продадеш ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3326 Отговорено 19 Май По-скоро Аутбек, не че и там не е так. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3327 Отговорено 20 Май (Редактирано) След година и нещо битки с ВиК-то, кмета и общинарите, и след над месец бейрудски пейзаж пред блока, най-сетне имам нов асфалт, а под него нови тръби. Каква "малка стъпка за човека и огромен скок за човечеството" от квартала! Не всичко е идеално, щот тук масторите викат - Е, оно я го видох че не е добре, ама я толко си мОам. Поне нема да е кално и мога да си мия Легена преди да го прибера в гаража. Още утре слагам летните гуми и го извеждам на разходка уикенда. Редактирано 20 Май от ceco_accord 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3328 Отговорено 22 Май Ако не беше нефтената мафия, още преди 87 години да сме били "100 години напред". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 44 #3329 Отговорено 23 Май ИИ задобрява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3330 Отговорено 24 Май (Редактирано) Оо, какви Хонди успяват да пръкнат като качество на визията чрез него някои "създатели на цифрово съдържание" - ум да ти зайде! https://www.facebook.com/share/v/18d4r5syRG/ Редактирано 24 Май от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 794 #3331 Отговорено 31 Май Добре се е получила. Браво AI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3332 Отговорено 1 Юни АИ го докарва като качество на изображението, но идеята все още е приоритет на естественият интелект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3333 Отговорено 7 Юни Група ФИА-товци, гледат разрушеният асфалт на прясната кръпка от трасето в Монако след Ф3, Ф2 и Ф1, когато на този завой 2 болида в различни обиколки се удариха в мантинелата. Нямат си опит с кръпките в кралството, но явно и пари не им се дават за свястно покритие за 1 уикенд в годината. Пилотите смятат че не е от ронливият асфалт, но и те на макадам никога не са карали. Вместо при нас да стане като в Европата ... Или иначе казано: "С какъвто се събереш, такъв ставаш". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3334 Отговорено 7 Юни Не знам за БангаРанга, но там хит е химнът на България. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3335 Отговорено 25 Юни Както се казва - кола мечта! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 44 #3336 Отговорено 29 Юни ИИ е забравил, че управлинето на всички прозорци и огледалата е от към шофьора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3337 Отговорено 29 Юни Не е забравил - няма кой да му каже, че вървят заедно с волана. Тоз някой, ако беше видял грешката - би го поправил в промпта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3338 Отговорено 3 Юли Що фантасмагориите са по-яки на вид от серийните модели? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3339 Отговорено 11 Юли Пак същият ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 101 #3340 Отговорено 20 Юли 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3341 Отговорено 20 Юли Добави и колелета за всички без да са отвън. Велик автомобил. Проблемът му е че когато ни трябва, не можем да си го позволим, а когато вече можем, вече не ни е нужен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3342 Отговорено 29 Юли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3343 Отговорено 1 Август (Редактирано) Днес пак прескочихме до ретро парада във Видин. Като за 10-ти юбилеен, имаше нови участници с вехти коли. Малко фотки от синковеца + няколко от мен. Да си поддържате и пазите Хондите! Някой ден някои от тях ще станат ретро класики. https://drive.google.com/drive/folders/1e7tUSrPDggcbLOXac4eTY7nrpzNqp0CW Редактирано 1 Август от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3344 Отговорено 2 Август Суша и жега е. Край Русе в пресъхващият Дунав намериха части от мамут, а това излезе край Лом. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 44 #3345 Отговорено 3 Август Да, бе. При Видин излязъл лорд Вейдър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 82 #3346 Отговорено 6 Август Всичко съвпада - Лорда е паднал от самолетчето на Видин, а то е припаднало на Лом. Кое не е ясно!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3347 Отговорено 6 Август Те още 1 "щурмовак". Бяла лястовица е по наще земи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3349 Отговорено 7 Август Off Topic Мда. За съжаление е толко грозно, та чак са е изсипало. Кой ги ражда такива и на какви субстанции е бил?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3350 Отговорено 8 Август Би било нАйс, ако будалите ни маркетолози, не бЕа толко боси, баси! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mukot 44 #3351 Отговорено 9 Август On 8/8/2026 at 11:04 AM, ceco_accord said: Би било нАйс, ако будалите ни маркетолози, не бЕа толко боси, баси! Мисля, че маркетолозите са прави. Това толкова прилча на немско комби от ВАГ, че няма шанс на пазара. То и самите немци не ги продават като преди. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3352 Отговорено 9 Август Сивик 9 комби държи висока цена, просто защото в 10-а и 11-та генерации го няма Силуетите на комбитата са обусловени от практичността и си приличат, освен по марковата и моделната си принадлежност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 101 #3353 Отговорено 9 Август преди 42 минути, ceco_accord написа: Сивик 9 комби държи висока цена, просто защото в 10-а и 11-та генерации го няма Силуетите на комбитата са обусловени от практичността и си приличат, освен по марковата и моделната си принадлежност. Мн е добър тоя Сивик турър, заглеждам го, ако бяха му сложи ли и по голям мотор щеше да е супер .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3354 Отговорено 9 Август (Редактирано) През 2019-та, далеч преди да излязат Ai-тата рисуващи приумици по словесно описание (като горният син Инсайт), се бях размечтал за Сивик 10 комби, ама не ме "уцелиха" маркетолозите. Но си нарисувах 1, та даже го и повдигнах, щот съм фен и на Аутбек-а, както и на други "лифтнати" комбита. Модела е вече 10 годишен и ако имаше комби, тамън ми идваше по джоба ... ееех - мечти. Може пък (ако му пука на някой шеф) за Европата в 12-та генерация да се осмелят. На СУВ-четата им се "клатят краката" - според някои изследователски трендове. Редактирано 9 Август от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3355 Отговорено 12 Август Опитите продължават. Значи липсва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 82 #3356 Отговорено 13 Август Като смесиш пасат с инфинити и сложиш предницата на сивик, ей на какво се получава ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3357 Отговорено 13 Август Мии, по скоро е сплескано ЦР-В 6, с муцуна на Сивик 11. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3358 Отговорено вторник в 08:18 въй въй въй България точка Ком. Планината не винаги пуска до себе си, но в неделя прогнозата бе добра: 20 градуса, разпокъсана облачност без дъжд и леко ветровито. Викам си - сега е момента. 10:20 хванах влака за Берковица - с двупосочен билет - какъв оптимист! Идеята бе да спестя време и ток. Всяка минута и ват щяха да ми трябват за поредният адвенчър. 11:05 бях на гарата там. Надморска височина 370 метра. До хижа Ком са 17 км. Първите 2 е полегато и ги карах в режим ЕКО. После следват още 15 тесен на места доста стръмен асфалтов път със серпентини, които карах на ниски предавки в TOUR режим, за да пестя ток, а с времето се движех прилично. На хижата (1605 метра надморска) бях в 12:35 с изразходени 40% от батерията. Пих кафе за отмора и умувах последно на къде да хвана. С АИ-то бях проучил 3-те възможности: А - да нося колелото 600 метра (безумие), Б - да го бутам 800 метра по някаква просека (тъпотия), В - да карам по каменист планински път с елементи на бутане 10 км. Това ми се видя най-поносимо - все пак е път. Хижарят предложи Г вариант - да го оставя в хижата и по пешеходният маршрут, ама то ако беше тъй, щях да ида с колата до хижата, а и пеша вече съм качвал върха преди години. Та в 13:00 хванах пътя и в началните 3 км бе романтично. Това са морените напреко пресичащи пътчето Пих вода, па продължих. Стигнах до разклонението за Петрохан (пилонът се вижда) и хванах надясно към малък Ком и големият. Играта рязко загрубя. Те онова там е целта, но пътят до там ... ... маматасИйбало. Стръмно, бавно и трудно за баланс с малка скорост, а всяко камъче е саботьор и мести траекторията. Катерех на първа и в режим SPORT, защото на TURBO е прекалено мощно и постоянно буксува, та хич не става. На 50 метра под билото имаше 1 кросак, с питанка дали имам помпа. Нямах - извадих компресорчето. Нищо не напрайхме - срязана и на мекица. Пита как е пътя надолу - явно идваше от другата посока. Обясних му че трасето е Доколкото се разбирахме на английски каза, че имал РенджРовър и щял да викне френда да го вземе. Казах му че ако бе ЛендРовър Дефендър има шанс, или некой руски жип бива, ама с тва да не се вкарва в беля насам и му посочих пилона на Петрохан - да бута до там и вече е лесно там да го приберат. Тръгна да слиза и по някое време явно му е писнало, и го е "ударил през просото", щот се чу двигателя. Файнъли се докопах до горе в режим WALK, в който байка "ходи" до мен, ама по-скоро ме дърпаше той и само балансирах да не паднем, щот - камъняк. Горе се ветровете, а гледката е ... Виждаше се София и Витоша, а обратно вероятно и Дунава, ама нали е спаднал. Тея 10 км ми костваха още 40% батерия и 2 часа мерак + инат, но бях където исках - 2016 метра над морето, и над смога в който живеем. Наслаждение, малко снимки (щот тъпият тел умря), приказки с 2-мата дето тръгнаха пеш от хижата заедно с мен, и към 15:45 си викам - ша слазам. Следваше трудната част. Надолу по това трасе е ПРИБИВАНЬЕ! Поне на дузина места можех да падна, ама успях само веднъж. Байка само изкриви кормило, а аз леко ожулен под късите гащи, щот се метнах през него в едни ниски драки. За тока вече не ми пукаше, но добре че са не прекИнах, щот коги щЕа да ма намЕрат без телефон? Адски нервно спускане (с много псувни, които свършиха и взех да повтарям) и БАВНО, имайки предвид наклона. До хижата стигнах благополучно в 17:00. Поръчах си БОБ С КЮХТЕТА, пих кафе и дадох час на батериите. В 18:00 поех надолу по асфалта. Спирах на 2 пъти - за гледка и чешмичка, щото ме заболяха показалците да спирам - с колело немОе са слаза на скорост. Към 18:45 бях в Берковица, отдавна изтървал обратният влак в 16:10, ама на кой му пука. Двупосочният билет за мен и байка бе 3,68 евро. Към Монтана е равно и вече топло, та към 20:00 вече си бях дом. Пътем батерията окончателно удари 0%, но и без нея колелото върви лесно - по равното. 10 часа фрийдъм, около 6,5 на педалите, минати над 70 км, но това са сухи цифри. Неописуемото е важно. Както се казваше в средата на 19-ти век на запад: „Ейбрахам Линкълн даде на хората свобода, но Самюъл Колт ги направи равни.“ Същото е сега и с Е-байковете - масовата и достъпна продукция изравнява байкърите, което на моите години си е + Излазайте out of duty при всеки възможен момент и начин, и хващайте дивото, за да върнете себе си в себе си. За това и съм си кръстил самоделката така: OUT of range / BACK to nature. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 289 #3359 Отговорено вторник в 15:35 Цецо, ти си "луд за връзване", ама в добрия смисъл... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7583 #3360 Отговорено вторник в 18:52 (Редактирано) Даже много, ама гледам да не преча и причинявам щети. А луд е онзи, който не е обзет от всеобщата лудост да инвестира пари и време в други глупости, за да го имат за нормален. Но и така да е, никога не е късно да стане инак. Редактирано вторник в 19:49 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове