Blitzkriegzz 5 #1 Публикувано 29 Октомври, 2021 Здравейте колеги, От скоро имаме и Сивик 8-ма 1.8 бензин. Понеже не ни харесва стъклената маска отпред, закупихме мрежеста решетка, каквато има на тайп С модела. Понеже забелязах, че решетката отзад няма стена, която да спира въздухопотока, а стъклената маска го блокира изцяло, предполагам, че зимата ще има проблем със загряването на двигателя, съответно по-голям разход на гориво и по-засилено износване на двигателя и евентуално някои странни проблеми. Хората от вас, които карат с такава решетка, имали ли са подобни неприятности или си измислям? Все пак се монтира на тайп С със същия двигател, предполагам, са го сметнали инженерите, как трябва да бъде, но... знам ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #2 Отговорено 30 Октомври, 2021 Много страхове си насъбрал, но и без броня да караш, ако термостата е наред, нямаш повод да се притесняваш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 30 Октомври, 2021 Както каза колегата по-горе, ако е изрядна колата няма какво да се притесняваш. Износването се случва основно когато вкарваш двигателя в големи обороти преди да загрее, а това е нещо което лесно можеш да контролираш. Просто караш спокойно докато загрее. Аз с такава маска карам от години и няма драма. Ако износването те притеснява, просто сменяй маслото навреме с качествено такова. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blitzkriegzz 5 #4 Отговорено 30 Октомври, 2021 Добре, слагам я. Благодаря за инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #5 Отговорено 7 Ноември, 2021 Въпросната маска я има с отворен и със затворен гръб Аз лично си избрах затворения гръб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове