SvilenMM 7 #1 Публикувано 31 Август, 2021 Здравейте, от вчера съм горд собственик на Акорд 3та ген. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #2 Отговорено 31 Август, 2021 Честито! Безаварийни удоволствия ти желая! Проект? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #3 Отговорено 31 Август, 2021 Адмирации за дързостта да приютиш истинска (не маркетингова) Хонда! Този красавец е "бяла лястовица" - на късмет да ти е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvilenMM 7 #4 Отговорено 31 Август, 2021 1 hour ago, I_Yordanov said: Честито! Безаварийни удоволствия ти желая! Проект? Благодаря, за сега идеята е да достигнем комфортно и безопасно движение на пътя. 15 minutes ago, ceco_accord said: Адмирации за дързостта да приютиш истинска (не маркетингова) Хонда! Този красавец е "бяла лястовица" - на късмет да ти е! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CNC Setter 43 #5 Отговорено 1 Септември, 2021 (Редактирано) Честито ! Коя година е и в какво състояние е ? Следя темата.. 😀 Редактирано 1 Септември, 2021 от CNC Setter Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 155 #6 Отговорено 1 Септември, 2021 Честито и от мен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #7 Отговорено 1 Септември, 2021 Тази кола ми беше втория в живота досег с Хонда, който може да се каже, че ме запали без да разбера по марката. Истинска Хонда от времената, когато Соичиро е бил жив. Честито! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvilenMM 7 #8 Отговорено 1 Септември, 2021 (Редактирано) 4 hours ago, CNC Setter said: Честито ! Коя година е и в какво състояние е ? Следя темата.. 😀 1986г., А20А2. За боя е и има дребни неща по интериора, които са налични. Карбуратора мисля, че е за обслужване, ще видя днес като я взема. 2 hours ago, simo vtecman said: Честито и от мен ! Благодаря! 2 hours ago, Zlatozator said: Тази кола ми беше втория в живота досег с Хонда, който може да се каже, че ме запали без да разбера по марката. Истинска Хонда от времената, когато Соичиро е бил жив. Честито! Благодаря! Редактирано 1 Септември, 2021 от SvilenMM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #9 Отговорено 1 Септември, 2021 Да ти е честита и много да те радва.Аз искрах 15 щтастливи години с моята 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvilenMM 7 #10 Отговорено 1 Септември, 2021 2 hours ago, nakata said: Да ти е честита и много да те радва.Аз искрах 15 щтастливи години с моята Благодаря, утре най после ще я подкарам. А ти защо си се разделил с твоята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #11 Отговорено 2 Септември, 2021 Три пъти я кърпих и няма на къде повече.Това ми бяха най скъпите ремонти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvilenMM 7 #12 Отговорено 2 Септември, 2021 47 minutes ago, nakata said: Три пъти я кърпих и няма на къде повече.Това ми бяха най скъпите ремонти. Части останали имаш ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #13 Отговорено 3 Септември, 2021 Всичо дадох на новия собственик само един въздушен филтър остана.Ако ти трябва нещо питай фена . А това не е ли неговия акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvilenMM 7 #14 Отговорено 3 Септември, 2021 2 hours ago, nakata said: Всичо дадох на новия собственик само един въздушен филтър остана.Ако ти трябва нещо питай фена . А това не е ли неговия акорд. Ми май май е неговият. Бялата лястовица стигна от ВТ до Шумен с известни премеждия. Някъде отвори генерацията, наду ми се главата ииии... и всичко влизаше в купето - ужас, но се изкефих на макс. Проблеми с токове и най-лошото, че господин майстора ми пръсна резервния преден джам, който трябваше да сменя с този на нея. понеже е пукнат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #15 Отговорено 6 Септември, 2021 В Косер има аз сменях 2016 оргинално за 180лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове