Pascualle 30 #1 Публикувано 27 Август, 2021 Здравейте, колеги. Търся да закупя диск за навигация (без значение версия и година) за моя Акорд 2004 г. Моят диск без да искам го счупих и сега не мога да си наглася часовника и други настройки без диск. Моля, ако някой има, да ми пише на лични, или да ми се обади на 0895884870. Благодаря и поздрави, Паскал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо82 7 #2 Отговорено 4 Септември, 2021 https://m.olx.bg/ad/disk-za-navigatsiya-honda-honda-versiya-3-c0-za-2018god-CID360-ID6u49G.html Здрасти. Оттук съм си купувал и няма проблеми! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adrian_bg 0 #3 Отговорено 7 Септември, 2021 Здравейте колеги, може ли някои да сподели ако е изтеглил диска с Навигацията от някъде. Линк или торент ако може. Извинявам се ,ако е писано по темата на друго място не намирам в търсачката. Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #4 Отговорено 9 Септември, 2021 Имам нов презаписан от Хонда Акорд 2003. Презаписах си стария диск с надеждате, че е надран и затова не го чете амаааа Уви! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #5 Отговорено 5 Октомври, 2021 На 9.09.2021 г. at 10:59, bogomildimov написа: Имам нов презаписан от Хонда Акорд 2003. Презаписах си стария диск с надеждате, че е надран и затова не го чете амаааа Уви! Здравей, колега. А този презаписани работи ли нормално, пробвал ли си го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #6 Отговорено 6 Октомври, 2021 НЕ съм го пробвал, няма къде При записа не даде грешка, така че се предполага на около 99% е работещ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #7 Отговорено 14 Декември, 2021 On 10/6/2021 at 5:30 PM, bogomildimov said: НЕ съм го пробвал, няма къде При записа не даде грешка, така че се предполага на около 99% е работещ. колега здравей,ако още го имате този презаписан диск бих желал да го купя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkrasun 13 #8 Отговорено 14 Декември, 2021 (Редактирано) странна работа.. префейсовата ми навигация 2004г. когато дам на навигацията зум на 200 км. се вижда Италия със отворени пътища и всичко там...а северна европа е синя, та си мислих дали е възможно предния собственик да я е сменил с ФЕЙСОВА. или просто така си е нормално .🎅 ааа и ми дава всички координати и посока на движение на автомобила. Редактирано 14 Декември, 2021 от kkrasun Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #9 Отговорено 14 Декември, 2021 Колега, понеже видях, че си писал и в друга тема, има голяма вероятност и др. диск за навигацията да не го чете всеки път и да дава грешка. Пробвай първо да почистиш лазера на ДВД. Потърси в Акорд 7 раздела има писано как се сваля ДВД и почиства лазера. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове