HistamineSHOT 40 #1 Публикувано 6 Август, 2021 Здравейте, от зимата имам колата и веднъж щом забелязах едно балонче на задна дясна вежда за 2-3 месеца вече стабилно си избива ръжда отдолу и е ясно, че трябва да се взимат мерки. Майстора, на който закарах колата да я види и даде оферта изобщо не беше обнадежден, че ремонта ще е с траен резултат и 3 пъти ми повтори, че гаранция няма. Въпроса ми е ако някой може да препоръча добър тенекеджия за работата в град Пловдив ще съм много благодарен. Ако не - ще пробвам веднъж с този човек пък времето ще покаже, защото тази ръжда по-добре няма да стане, а други тенекеджии не познавам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #2 Отговорено 6 Август, 2021 Да! Спирал си до някой Опел и е прихванала! Както се казва:"Ръжда, жена, корем и кофраж тръгнат ли-няма спиране!" Рязане и имплантиране на нови вежди е начина. Аз минах от там, но бормата с ръждата е непосилна. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HistamineSHOT 40 #3 Отговорено 6 Август, 2021 Малко ти е двузначно включването 😀... Получил си рецидив или? Някой има ли положителни резултати от подобно кърпене? Поне да издържи година-две, бих го възприел ползотворно в такъв случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #4 Отговорено 6 Август, 2021 И аз имам проблема и ще ходя скоро да го правя. Майсторите, които питах казах, че се реже и се слага ново парче. Но след време пак избива. Колкото и да се обработва против ръжда - самата заварка отвътре навън започвала да ръждясва. Казват - година, две в по - добър случай 3 и си тръгва отново. Това ми го казаха от няколко места. Един от майсторите ми е приятел и той каза същото. Бях, чел във форума в тема, май пак за същото ставаше въпрос - същата процедура 5 г. без да мръдне. Знае ли човек 😁 Даже питах за смяна на целия детайл с такъв без ръжда но ми казаха по добре да не се захващам. Има тема за ръждата на веждите на 7 ма серия. Не се сещам заглавието - поразрови се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #5 Отговорено 6 Август, 2021 Аз съм го правил 2019-та. Виж в раздел "Моят Акорд" темата ми "Радост и тъга" стр. 3. Докато колата бе моя не бе излязла отново, но от 1 година вече не е при мен. Трябва да питам новия и стопанин как е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #6 Отговорено 7 Август, 2021 Питах го - снимката е от тази сутрин. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #7 Отговорено 7 Август, 2021 Няма невъзможни работи с тия ламарини. Сега, едно е да влизат катерици през дупките в ламарината а съвсем друго да са вежди, прагче и тн.. Те бояджиите са големи философи, това не може, онова не става. Еми като не може, защо го правиш тогава? В делчното минало бях попаднал на един образ та ми викаше "Остави я ама то няма да е трайно". Е като няма, защо да ти я оставям или да идвам всяка година да зареждам картата за банката освен? Как в чужбина може особено като възстановяват абсолютни гробници до състояние близко до ново? Всичко става с правилните майстори, материали и най-вече желание. @ceco_accord, това няма да мръдне според мен още 10 години както са ти го направили. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #8 Отговорено 7 Август, 2021 Пича ми е френд и състудент. Работи това от миналия век - все е понаучил туй - онуй. Последния път като бях при него беше разкостил една MB G - wagen. Викам му "Абе, от това швейцарско сирене ще стане ли нещо", а той "Да, въпрос на време и пари е". 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове