AtanasovR 0 #1 Публикувано 16 Юли, 2021 Здравейте, тъй като ми предстои смяна на предни ,евентуално и задни спирачни дискове, колата е Accord 2.2 type S 2013г. Въпросът ми е ако някой има мнение да сподели какви да гледам освен оригинални от бултрако, нещо което би удържало на малко по стегнато шофиране? Ще съм благодарен ако някой с подобна кола сподели опит за дскове и накладки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 16 Юли, 2021 (Редактирано) Колега, по спомен сложих Febi. Защо? Просто попитах мой приятел, който работи в Тех-ко, с какво карат техните служебни баничарки?😀 Е, сещаш се за отговора. От тогава до сега вече няколко години и много хиляди км, абсолютно никакви проблеми. Бюджетен и безпроблемен вариант. Редактирано 16 Юли, 2021 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #3 Отговорено 17 Юли, 2021 Карам с TRW. Меки са, не свирят. На студено искат 2-3 пъти да се настъпят и тогава започват да спират добре. В мола беше изложен най-новия Сивик преди месец и нарочно се наведох да видя, какви са му накладките. Е.. фабрично им слагат ATE. Другия път мисля да ги пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtanasovR 0 #4 Отговорено 3 Август, 2021 На 17.07.2021 г. at 11:10, Ceco85 написа: Карам с TRW. Меки са, не свирят. На студено искат 2-3 пъти да се настъпят и тогава започват да спират добре. В мола беше изложен най-новия Сивик преди месец и нарочно се наведох да видя, какви са му накладките. Е.. фабрично им слагат ATE. Другия път мисля да ги пробвам TRW Дискове или накладки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 10 #5 Отговорено 4 Август, 2021 При мен са ATE и дисковете и накладките 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #6 Отговорено 5 Август, 2021 On 8/3/2021 at 5:13 PM, AtanasovR said: TRW Дискове или накладки ? Накладки. То бива дисковете да са меки.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #7 Отговорено 5 Август, 2021 След TRW ,BREMBO,TEXTAR накладки сега с EBC от сайта тук,най- доволен. Спират добре ,не свирят цапат джантата поносимо, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове