antone 0 #1 Публикувано 13 Юли, 2021 Имам едно лайшко питане от човек,който много не е в час с автомонтьорството. Откакто съм закупил колата преди около 3 години в предницата се чува едно потропване,което се появява основно при движение по неравен,нагърбен най-често асфалт.Днес реших да поогледам отдолу какво е положението и открих силно напуканите и деформирани тампони ,които съм показал по-долу на снимките. Питането ми възможно ли е това тропане да е от тези тампони,защото всичко останало изглежда наред? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimo 11 #2 Отговорено 15 Юли, 2021 (Редактирано) Здравей, имам такова тропане и много се надявах да е от тези там пони, биалети или от стабилизира щата щанга, но уви, след смяна на всичко тропането остана. Не е и от рейката. Тропа десния амортисьор, гледаха го разбирачи и бил наред, но тропа гадно, но ги има само оригинални в Хонда и цената им е нехуманна, затова засега се правя, че не го чувам. При мен е така, а чувам, че и други се оплакват, явно такова им е качеството. Да го имаш впредвид. От тези тампони не може да ти тропа. Редактирано 15 Юли, 2021 от edimo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1per1 0 #3 Отговорено 19 Юли, 2021 тези тампони ще изкарат още 24 години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #4 Отговорено 22 Юли, 2021 Амортисьорите за оригинални не са чак толкова скъпи, аз сменях и цената им е 250лв за брой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #5 Отговорено 26 Август, 2021 (Редактирано) А смени ли тампониге на стабилизиращата щанга ? Ама с оригинални ….2 броя са по 10 тина лева… Големите тампони на носачите не тропат Редактирано 26 Август, 2021 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-sivik 5 #6 Отговорено 28 Януари, 2022 Здравейте, при мен щяха да паднат гумите от скъсани тампони,и по точно тампоните на амуртесьорите, горе в ботуша. След смяната им колата стана стабилна и спря да хлора.. Смяната седна около 200 лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове