bubble 0 #1 Публикувано 1 Юни, 2007 любимото купе най-накрая й направих снимчици, но нали трябваше да сложа стоповете, та затова можеше и да е по-чиста, но бива... тук има още няколко Албум1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #2 Отговорено 1 Юни, 2007 (Редактирано) Изглежда невероятно, колега! Т'ва е и любимият ми цвят (почвам и аз кат' някоя жена за цветове да говора )! Да ти е жива и здрава! Редактирано 1 Юни, 2007 от Rammkopf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bubble #3 Отговорено 1 Юни, 2007 мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #4 Отговорено 1 Юни, 2007 малка хубавица,да ти е честита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #5 Отговорено 1 Юни, 2007 Къртииииииииииииииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 1 Юни, 2007 Супер е купенцето ,и мн. добър избор на стопове Честита да ти е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #7 Отговорено 1 Юни, 2007 Много е яка колицата, аз на купето много се кефя(понеже семейната кола е купе).Да ти е жива и здрава и ест дълго и безаварийно каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #8 Отговорено 1 Юни, 2007 честито и да си я караш без никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #9 Отговорено 1 Юни, 2007 страхотна е червената хонда винаги се откроява най-много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubble 0 #10 Отговорено 2 Юни, 2007 мерси за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bubble 0 #11 Отговорено 2 Юни, 2007 (Редактирано) аз да ви кажа, смених не само стоповете, ами и отпред пружините. беше много яка, както ще видите само че опираше много често и ми ставаше мъчно чак затова отпред сложих нормалните пружини, а тези на снимките смъкват със 6 см (не е малко)... а и много тресеше... Редактирано 2 Юни, 2007 от bubble Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #12 Отговорено 2 Юни, 2007 седан с 2 врати странно и отзад поразлична изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #13 Отговорено 2 Юни, 2007 седан с 2 врати странно и отзад поразлична изглеждаНа мен ми харесва това, че в дупе много приличат тея седанчета на акорд. Почти еднакви са. Честита да ти е. Със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sharki #14 Отговорено 4 Юни, 2007 ногу секси изглежда отзад страхотна кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #15 Отговорено 10 Юни, 2015 Перфе Евала са хондичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #16 Отговорено 10 Юни, 2015 Браво пич, върна ни 8 години назад с тая тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Instaler 0 #17 Отговорено 19 Юни, 2015 Страхотна е браво ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове