antone 0 #1 Публикувано 4 Юли, 2021 Здравейте,бихте ли ме насочили към някой майстор или сервиз в района на В.Търново за смяна на шайбата на колянов вал. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #2 Отговорено 10 Юли, 2021 Здравейте, намерихте ли майстор на хонда, голям проблем е,ако откриете пишете, че иначе до Габрово трябва да ходим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 158 #3 Отговорено 10 Юли, 2021 (Редактирано) За в самото Търново не знам, но препоръчвам Тодор Герганов в Първомайци - +359888314570 Уикендите не го търсете по телефона. Редактирано 10 Юли, 2021 от I_Yordanov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #4 Отговорено 11 Юли, 2021 14 hours ago, stivenj said: Здравейте, намерихте ли майстор на хонда, голям проблем е,ако откриете пишете, че иначе до Габрово трябва да ходим. Защо трябва да ходите до Габрово, Русе ви е на 100 км и там е Маркони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 158 #5 Отговорено 11 Юли, 2021 (Редактирано) Да, ама ако се налага да оставиш колата в сервиза, нещата стават сложни. Аз ще отида до Маркони скоро(ако се съгласи да се занимава с моя проблем де), но това е само защото не мисля, че тук има кой да ми реши проблема. Гадното е, че пътя Търново - Русе е отвратителен и да намериш желаещ да идва с теб не е лесно. Редактирано 11 Юли, 2021 от I_Yordanov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #6 Отговорено 11 Юли, 2021 Ако колата влезе в сервиза и ти се наложи да я оставиш,получаваш оборотното HRV с което да се върнеш и да не останеш без кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6042 #7 Отговорено 11 Юли, 2021 Преди 3 часа, I_Yordanov написа: Гадното е, че пътя Търново - Русе е отвратителен и да намериш желаещ да идва с теб не е лесно. Кое му е гадното? Май месец минавах от там - нямаше дупки и ремонти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 158 #8 Отговорено 11 Юли, 2021 @ceco_accord - Да речем, че на мен не ми харесва(трафик, румънски драйвъри, настилка и т.н.). Темата е друга, нека не я разводняваме. @CARPERA - Не знаех, че предлагат заместващ автомобил. Добра идея и ако наистина е реализирана, ще е много полезно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #9 Отговорено 11 Юли, 2021 За нас Габрово е по близо, тук във форума четох добри отзиви за майстор от там, имаше и телефон за връзка, а и е само 40 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове