fenabg 2981 #1 Публикувано 4 Май, 2021 (Редактирано) Чак ми стана приятно че получих предупреждение . Но земете осмислете правилото за коментари в търговския раздел . Да не ви вадя скриншотове или ги има или ги няма , двойния аршин не е правилен . Но не и двоен . Питал съм за теглич и ме интересува цената ! Боли ме че ми триете коментарите но това правило е измислено когато 95% от сегашните модове не са знаели че го има тоя форум , и е време да се преосмисли ! . Чакам да видя и тая тема кога ще ми я заключите ? Редактирано 4 Май, 2021 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 4 Май, 2021 Няма защо да заключваме тази тема. Само ще я преместя в раздела За форума. Коментари в разделите Купува/Продава когато видим, трием (крием). Не обикаляме периодично и проактивно (или поне аз), да търсим за такива. Ако попаднем, реагираме. Ако получим доклад – също. Правилото за коментари в раздела е в голяма степен с цел да предотврати злоупотреби – лично мнение тъй като, както казваш, не съм участвал в изготвянето. Мисля, че можем да обсъдим правилото и, ако има промени, ще ги обявим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 4 Май, 2021 Това да не е фейсбук та да се злоупотреби . Не че разбирам с какво . Това не е преди 10 години когато всичко се продаваше по форумите . Доста други платформи иззеха тези функции . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #4 Отговорено 4 Май, 2021 (Редактирано) Като зачекна обявите...трябваше няколко доклада да пусна на обяви на модове, които не са по правилата. Ама тях никой не ги променя/трие. Е, вече правилата са променени, значи няма проблем. При все, че са променени само в раздела, където е обявата на г-н Мод. Пак е нещо. Редактирано 4 Май, 2021 от mirott Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #5 Отговорено 4 Май, 2021 Я, намерил кой да търси кусури... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #6 Отговорено 6 Май, 2021 Off Topic Италианското преследване е интересна дисциплина...ама на пистата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове