dragob 72 #1 Публикувано 13 Април, 2021 Здравейте ще сменям съединителя на Хондата и ми трябва ключ за наместването на феродовия диск при монтажа.някой да има такъв да ми го даде за една седмица. Още нещо при смяната при положение че съм я разглобил какво още друго може да се смени?семеринг к . Вал.масло скорости?друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 13 Април, 2021 Дорник не ключ. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #3 Отговорено 13 Април, 2021 Преди 5 часа, dragob написа: Още нещо при смяната при положение че съм я разглобил какво още друго може да се смени?семеринг к . Вал.масло скорости?друго? Семеринга на коляновия вал - ако е омаслено там. Маслото на кутията се сменя както е на колата, а тя на хоризонтална повърхност, защото има контролна пробка за нивото му. Виж как е лагерчето за притискателния диск на съединителя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #4 Отговорено 13 Април, 2021 Маслото мисля да го сменя след като я сваля.лагерчето?взел съм комплект лагер диск феродоф.диск п,.семеринг от Ванката и масло от него ,утре.но да не мине черна котка път ,че май жената е хванала ковид 19 и не знам какво ще стане тези дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 13 Април, 2021 Лагерчето е на маховика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #6 Отговорено 15 Април, 2021 Ванка продаваш ли такъв лагер,имаш и ли семеринга на колянов вал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 15 Април, 2021 @dragob да ,имам налични . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #8 Отговорено 15 Април, 2021 Цени?с каква грес мажеш Вилката.лагерите при смяната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 15 Април, 2021 Ползвам само и предимно екседи , грес има винаги в комплекта и е достатъчна . лагера по спомен е 6 лева , ОЕ семеринг 27 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 352 #10 Отговорено 28 Октомври, 2021 Здравейте, някой може ли да потвърди, че това е парт номера на Екседи за ЕК3 хеч D15Z6 - "HCK2020"? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 352 #11 Отговорено 11 Ноември, 2021 Потвърждавам, това е номера. Педала стана като перце. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #12 Отговорено 11 Ноември, 2021 Аз го взех на някаква промоция - 129лв комплекта HCK2020 но мина поне месец. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове