angelstefanov 1 #1 Публикувано 22 Март, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги. Обмислям покупката на CRV IV генерация безин и както е нормално реших да се осведомя за модела. Четох форума и вече съм решил да ставам хондажия. Имам само едно питане (засега, след като закупя автомобила ще се появят още предполагам) как се държи системата AWD. Според доста клипове (или поне аз така разбрах) до 2015 г. системата не се справя, а след фейса 2015 вече е по-добра. Питам защото автомобила ще се ползва често зимата из планините за почивка. Ето един такъв клип: https://www.youtube.com/watch?v=eKHBQnU6QD0 Редактирано 22 Март, 2021 от angelstefanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #2 Отговорено 23 Март, 2021 Здравей, Успех в намирането. Само веднъж ми се е налагало и то не в сняг ,а в песъчлива почва и ме измъкна без проблем. По-скоро исках да ти споделя,че има и такива само с предно предаване.Да внимаваш каква купуваш. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flameff 18 #3 Отговорено 23 Март, 2021 За почивка зимата и лек offroad няма да имаш проблеми, но ако си решил да се катериш по чукарите и газиш в дълбокото, ще трябва да имаш номера на някой тракторист под ръка 😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelstefanov 1 #4 Отговорено 23 Март, 2021 (Редактирано) Преди 9 часа, AzSum написа: Здравей, Успех в намирането. Само веднъж ми се е налагало и то не в сняг ,а в песъчлива почва и ме измъкна без проблем. По-скоро исках да ти споделя,че има и такива само с предно предаване.Да внимаваш каква купуваш. Поздрави Да знам че има само на предно но аз желая да е с двойно предаване. Не знам дали е вярно това което казват че на първите (от 2013 г. до 2015г.) двойното не върши работа, а на тези след 2015 г. са го оправили., затова потърсих мнение на хора от форума които са управлявали автомобили от тези години да споделят мнение. Заслужавали само поради тази причина да търся автомобил след 2015 г. Редактирано 23 Март, 2021 от angelstefanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1260 #5 Отговорено 23 Март, 2021 До колкото знам двойното се управлява софтуерно и от Бултрако го ъпдейтват с по новата версия. Същото е и за автомата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #6 Отговорено 24 Март, 2021 Имаше някъде във форума подобна тема от колега с модел 2013 мисля,който имаше проблем с AWD и след ъпдейта се хвалеше ,че изкачва някакъв баир,който не можел преди това. Аз съм с 2015г,но както писах само веднъж ми се е наложило да сработва(макар и безпроблемно). По мое мнение със ски ваканции и лек офроуд няма да имаш никакъв проблем, но избягвай излишни и ненужни каскади в разни ниви и гори. Колата е по-насочена повече към асфалт, а и гумите са много сериозен фактор наравно със задкормилното устройство. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelstefanov 1 #7 Отговорено 24 Март, 2021 Благодаря за информацията. Значи да действам и да не се тревожа. Благодаря Ви момчета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #8 Отговорено 25 Март, 2021 Постави си наум маршрутите и условията,през които трябва да преминеш. Това ,което искаш да купиш като модел е далеч от офроуда... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове