JHM 1796 #1 Публикувано 20 Март, 2021 Здравейте,някой колега може ли да каже(покаже),по какво бих различил фаровете,дали са от кола с десен волан или такава с ляв? Някакви надписи по тях...? Тези снимки имам,но не е известно,от каква дирекция са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #2 Отговорено 20 Март, 2021 Ако има някакви надписи по тях, въведи ги в Гугъл, може да излезе нещо. Може да ги свържеш с жици с акумулатор и на стената се вижда къде/как отрязва светлината... А някой може да се е занимавал/разглобявал и да знае как/дали се различават отвън. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #3 Отговорено 20 Март, 2021 Не са при мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #4 Отговорено 21 Март, 2021 (Редактирано) По стрелките на маркировката, която е на стъклото. За ляв волан средната от трите стрелки сочи лявата половина на колата по посока на движението: Десен фар за Акорд от немския eBay: За десен волан средната стрелка липсва: Моят десен фар: Моят ляв фар: Ако фара може да се настройва И за ляв, И за десен волан средната стрелка е двупосочна: Снимката е примерна от нета, не е Хонда. Не знам, дали Акорд има такава опция на фаровете. С две думи - гледай стрелките на новите фарове да са абсолютно еднакви с твоите. п.п. Докато разглеждах eBay забелязах, че има Хонда фарове, на които липсва маркировка на стъклото. В този случай, отзад на фара, на черната пластмаса трябва да има печат с бяла боя. На снимките, които си качил има маркировка на стъклата и печат отзад, но не мога да видя много добре, в каква посока сочат стрелките. Редактирано 21 Март, 2021 от Krasi-mir 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5 Отговорено 21 Март, 2021 (Редактирано) Ето тези щампи,как да ги разчета? Редактирано 21 Март, 2021 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #6 Отговорено 22 Март, 2021 (Редактирано) Колега Красимир,не се вижда и на твоите снимки добре,та пак да питам. Този ляв фар от каква дирекция на волана е? Снимката е на фейсов дясен фар,но с неясна дирекция. Редактирано 22 Март, 2021 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6132 #7 Отговорено 22 Март, 2021 Преди време имаше подобна тема и бях снимал моите стрелки. Сега гледах на Легена, ама там имам само по 1 стрелка (под А02) и на десния фар сочи надясно, а на левия - наляво. Иначе са си с "наша" дирекция като сноп. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6132 #8 Отговорено 22 Март, 2021 Помощ от приятел. Фаровете са оригинални, за ляв волан. Вижда се коя снимка на кой е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6132 #9 Отговорено 22 Март, 2021 Off Topic Само да добавя, колегата разбира от фарове, ама на, пусна форума. Вероятно няма да ти откаже помощ, във Фейса - Honda Accord Team Bulgaria / Огнян Александрoв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #10 Отговорено 22 Март, 2021 (Редактирано) Преди 2 часа, JHM написа: Този ляв фар от каква дирекция Трябва да е за ляв волан. На @ceco_accord снимките също. На моите фарове средната стрелка липсва, т.е. десен вооан Редактирано 22 Март, 2021 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrIv 32 #11 Отговорено 23 Март, 2021 На 20.03.2021 г. at 17:48, JHM написа: Някакви надписи по тях...? Тези снимки имам,но не е известно,от каква дирекция са! Фаровете от снимките са от кола с десен волан. Ясно се вижда на гърба на фара буквата Е. Това определя региона за който е произведен- КЕ. На фарове за лява дирекция буквата е G за регион KG. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове