darius 918 #1521 Отговорено 1 Август, 2011 Защо циганите не играят шах?-Страх ги е да не им откраднат коня! 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1522 Отговорено 1 Август, 2011 Човек среща лъв в саваната:- Господи, моля Те, дари този лъв с християнски чувства!Лъвът:- Господи, моля Те, благослови обяда ми! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #1523 Отговорено 1 Август, 2011 Бащата се прибира от работа и влиза в стаята на сина си,и какво да види.....синът му стой пред огледалото и се гримира...-Синко абе ти...да не си геи?!!Синът се обръща към баща си му казва:-Не татко,принцеса съм! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #1524 Отговорено 1 Август, 2011 Кога един перничанин прегръща жена си?- Когато кара гоуфа на задна 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #1525 Отговорено 2 Август, 2011 Върви си Мечо Пух из гората и насреща му Йори.-Мечо на каде с тази лопата?-Погребвах Прашчо.-А защо по лопатата има кръв?-Еми, три пъти излиза...И една интересна техника за затваряне на преден капак:http://mnogozle.com/video9497_dqdo-zatvarq-kapak-trupeshkata.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #1526 Отговорено 2 Август, 2011 Циганче пита баща си: - Тате, къде отиваш? - Да си купя палто. - Ако не те хванат, купи едно и на мене. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #1527 Отговорено 2 Август, 2011 Малката акула питала майка си .- Мамо , има ли по специален начин за ядене на хора ?Майката: Има. Значи първо като видиш човека да плува , правиш един голяяям кръг около него.После правиш един маалко по малък кръг около него. После обикаляш 2-3 пъти пъкрай него , като леко го побутваш с някоя от перките. След това се отдалечаваш , набираш скорост право срещу него и го изяждаш.Еееееее мамо , защо да го обикалям толкова пъти , немога ли направо да го изям ?Майката:Може мама , ама що да го ядеш с лайната. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #1528 Отговорено 3 Август, 2011 Майка завела дъщеря си на гинеколог. - Докторе, бихте ли прегледали дъщеря ми, май са и обрали цветето. След прегледа: - Не само са и обрали цветето госпожо, а и са и пръснали саксията. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #1529 Отговорено 4 Август, 2011 Бившият и настоящият на една мацка се срещат в заведение. Бившият пробва да се заяжда: -Е, как е, как е втората употреба? -Ами, до първите 8 см как да е, ама след това си е чисто нова 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #1530 Отговорено 4 Август, 2011 Прибира се Христо Стоичков в дома си в Япония с приятели. Посреща го прислужницата и пита:- Стоичков сан, да поднеса ли кафе или да си еба путката лелина? 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #1531 Отговорено 4 Август, 2011 Влюбил се момък в девойка. Признал чувствата си. Девойката веднага му задала 2 въпроса: - Имаш ли 2 мерцедеса? - Не! отговорил момъкът. ...- Имаш ли вила на два етажа? ...- Ами не! пак измънкал младежът. - Тогава няма за какво да си говорим! Огорченият влюбен отишъл да поиска съвет от баща си. - Не знам какво да ти кажа сине. Щом толкова я харесваш, можеш да продадеш Ледженда и НСХ-а и да купиш 2 мерцедеса,но да бутаме 2 етажа от вилата,заради някаква кифла, глупаво ми се струва! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haplio 4 #1532 Отговорено 5 Август, 2011 Умираща баба казва на внучката си: "Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлика и $ 22 398 750 в брой." Внучката, виждайки себе си богата, казва: "О,Бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех,че си имала ферма... Къде е?"С последния си дъх, бабата прошепнала: "Facebook ..." 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #1533 Отговорено 5 Август, 2011 Ето ти Ви виц моята е теглих на ел.кантар излезе 880 кг ас съм 70 кила махаме ги 810 кг без да съм я пипал д14а4 6 ген 1.4 90 кон4ета 13 цола джанти мисля че е добре ако я пипна малко ще сваля още... преди няколко дена се дърпах с галант 115 коня направо го прескочих килограмите оказват голяма значение .. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #1534 Отговорено 7 Август, 2011 Момчета и момичета, лято е, жега е, затова моля помнете, тялото ви се нуждае от 6 до 8 чаши течност на ден!Може чисто може и с лед... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #1535 Отговорено 7 Август, 2011 Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: -Синове мои, бях събрал тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал!Цигънин и мазохист лежали в една килия. Минали няколко дена, на мазохиста му доскучало, отрязал си единия пръст и го хвърлил през прозореца. Взело че му харесало, отрязал още един пръст и го хвърлил. Така цялата си ръка. Цигънина гледал с възхищение и рекъл:- Абе бате, ти мноу хитро се изнасяш! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krakajabel 3 #1536 Отговорено 7 Август, 2011 Мръсник! Отново по време на секс ме нарече Кети! - Ами тъмно е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #1537 Отговорено 7 Август, 2011 (Редактирано) Срещнали се Мечо Пух и Прасчо.- Прасчо, знам какъв ще станеш, като пораснеш!- Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа?- Не, четох една готварска книга?.Веднъж Мечо Пух решил да се пошегува с Прасчо:- Ей, Прасчо! Вчера те видях в един ресторант.- Така ли? И с кого бях?- С гарнитура... Бащата гледа бележника на Иванчо:- Виж си само оценките - само едни тройки, нито една четворка, петица или шестица!- Е, тате, нали е средно образование?! Редактирано 7 Август, 2011 от Ryuugan 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #1538 Отговорено 8 Август, 2011 9 от 10 мъже харесват жени с големи гърди.Десетият харесва деветимата. Как псуват джедаите?- Нека майка ти бъде с мен!Съпруга пита половинката:- Скъпи, вчера оставих две бутилки водка в хладилника, а днес е само една. Защо?- Ми защото не съм я видял, скъпа. - Искам да ида в Испания и да се надбягвам с бикове!- Иди в Перник на дискотека, бутни се в някой и после...бЕгай! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #1539 Отговорено 9 Август, 2011 Перничанин изгубил жена си и отишъл в местния вестник да отпечата некролога й:-Какво искате да пише на него? - попитал служителят.-Бонка умря!-отвърнал той.-Можете да прибавите още няколко думи на същата цена.-Хм.-замислил се перничанинът.- Добре тогава : ПРОДАВАМ СТАР ГОЛФ!!!! 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AndroT 18 #1540 Отговорено 9 Август, 2011 Стои си един рибар на брега и лови риба. По едно време от водата се показва един крокодил: - Как е, кълве ли? - Не. - Ами тогава 'що не влезеш да се изкъпеш? 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #1541 Отговорено 9 Август, 2011 Майка отива с 14 годишната си дъщеря на гинеколог.. - Докторе искам да прегледате дъщеря ми ! май са и обрали цветята Доктора я прегледал и отива при майката ..- Ами незнам дали само са и обрали цветята ама са и пръснали саксията :smile1: 4 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #1542 Отговорено 10 Август, 2011 Професор измислил хапче против запек. Първите изпитания върху животни минали успешно. Решили да го пробват върху трима доброволци. На първия дали едно хапче, на втория две хапчета и на третия три хапчета. На следващият ден професорът проверява резултата. Отива при първия доброволец и пита: - Как е, отпусна ли те? - Супер е! До сега по-добро не съм срещал. Докторът отива при втория доброволец. Намира леглото му празно.Пита сестрата: - Къде е пациента? - От снощи е в тоалетната, докторе. Докторът отива да провери третия доброволец. В стаята го няма. Търси го в тоалетната. И там го няма. Докторът намира сестрата и пита: - Къде е пациента? - В реанимацията е, докторе... Вливаме му лайна, за да можем да му смогнем... 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #1543 Отговорено 10 Август, 2011 Чапай и Петка се напили до козирката и пълзяли по релсите. По едно време Чапай пита: - Кога ще свърши тази дълга стълба? - Спокойно – казала Петка - Ето, асансьорът идва. :lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #1544 Отговорено 11 Август, 2011 Умираща баба казва на внучката си:"Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой".Внучката, виждайки себе си богата, казва:"О, бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма. Къде е?"С последния си дъх бабата прошепнала:- Facebook ...Тъща към зет и:- Зетко!!!! Имам събрани 1 милион лева, прави струвай искам един ден като умра да ми направите хубаво погребение. На другия ден зетя бяга при тъщата, запъхтян и казва: Мамо!!!! Всичко, което заръча е готово, прави струвай погребението е в 15:30 часа. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #1545 Отговорено 13 Август, 2011 Две мадами си говорят:- А, ти пушиш ли след секс?- Па не знам - не съм се гледала... 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Musicholic 12 #1546 Отговорено 13 Август, 2011 Двама се разминават в тъмна улица и единия вади нож:- Стой! Имаш ли пари?Другият вади пищов:- Имам, защо?- Ами така, да ми развалиш малко... 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Musicholic 12 #1547 Отговорено 13 Август, 2011 Някакъв отива на лекар. Сяда на стола и казва:- Докторе, ей тук ме боли. . .Лекарят го преглежда, сбръчва вежди и пита:- Пиеш ли?- Ми . . . сипи! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #1548 Отговорено 13 Август, 2011 В нощната тишина. - Пешо, колко е часа? - Три. (минава известно време) - Пешо, колко е часа? - Пет. ——————– - Пешо, колко е часа? - Шест. ——————– - Пешо, колко… - Иване, какво значение има? С доживотни присъди сме! :lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Musicholic 12 #1549 Отговорено 14 Август, 2011 Мъж влязъл в аптека и попитал аптекаря дали може да му даде нещо за хълцане. Без предупреждение аптекарят се пресегнал и силно го зашлевил по лицето.- Защо го направихте? - възмутил се мъжът.- Е, вече не хълцате, нали?- Аз и преди не хълцах, хълца жена ми! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #1550 Отговорено 15 Август, 2011 Надзирателят командва затворниците:- Да си изчистите добре килиите! Утре пристига министъра!Глас от залата:- Него пък за какво са го вкарали? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #1551 Отговорено 18 Август, 2011 "През 2012 се очаква да свърши света. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 20 години назад."Някои хора казват че парите говорят. Моите знаят да казват само „Довиждане“ ! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #1552 Отговорено 18 Август, 2011 Прочут каубой влиза в местното барче: - Кой боядиса коня ми в зелено? Никой не се обажда. Каубоя гръмва с револвера си и пита отново: - Кой боядиса коня ми в зелено? От задните масички се надига един, два пъти по-висок от каубоя: - Аз боядисах коня ти в зелено! - О, така ли! Исках само да ти кажа, че боята изсъхна и можеш да го лакираш. :lol: 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Накура Микаца 72 #1553 Отговорено 18 Август, 2011 Красиво момиче влиза в магазин. Тя: Колко струва 1 шоколад? Продавачът: Една целувка Тя: Супер баба ми плаща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #1554 Отговорено 20 Август, 2011 Влиза мъж в аптека и пита .- Имате ли презарвативи ?-Да. Отвръща продавачката.- Ама имате ли от онези с марки на коли ?- Имаме казала. Значи имаме само БМВ, Мерцедес и Ауди.- А нещо 4х4 да имате ?- Не защо ? попитала тя. - Абе щото довечера смятам да газя в едни лайна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #1555 Отговорено 21 Август, 2011 Две курви си говорят:-С кво си лекуваш пичите въшки ма?-Ми те мойте са си здрави, що да ги лекувам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #1556 Отговорено 21 Август, 2011 - Мамо, мамо, може ли да си поиграя в пясъчника?- Не и докато не намеря по-добро място да заровя баба ти.- Мамо, мамо, защо бутаме колата от тая скала?- Шшт,ще събудиш баща си.- Мамо, мамо може ли да нося сутиен, след като вече навърших 16?- Не може, Ерик. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #1557 Отговорено 22 Август, 2011 Мъж влиза в аптеката и се провиква:- Един презерватив.Лекарката му отговаря:- Ако обичате, господине, изчакайте си реда и измислете някакъв по-цензуриран начин, за да ми обясните точно какво искате.Дошъл редът на мъжа. Той си разкопчал панталона, извадил го и казал:- Извинете, госпожо, може ли да дадете на този джентълмен един костюм?- Ужас! Какво си мисли този пешеходец? Докога мисли да тича пред колата ни? - казала жена, стояща зад волана.- Прави каквото знаеш, - отговаря мъжът, стоящ до нея - но ако бях на твое място щях да сляза от тротоара. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #1558 Отговорено 22 Август, 2011 - Мамо, мамо, може ли да полюлея братчето си ?- Разбирасе че може, нали затова го обесихме. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #1559 Отговорено 23 Август, 2011 Вървят две момчета:- О, струва ми се, че едно момиче ми се усмихна!- Айде стига, аз теб като те видях за пръв път цяла седмица се смях. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Turios 7 #1560 Отговорено 23 Август, 2011 Двама съседи си говорят: -Ти чу ли какво станало с Петрови на третия етаж ? -Какво ? -Ми тя си имала любовник и мъжа и се върнал един ден по-ранно от командировка. И като ги заварил, извадил пищова, та любовника, та жената, та едното дете, та другото дете и накрая и него си гръмнал ! -И кво ? -Е как какво, 5 души жертви, ужас ! -Е, можеше и да е по-лошо. -Как по-лошо бе, как по-лошо ! Това е ужасна трагедия ! -Ако се беше върнал предния ден, мен щеше да завари... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове