Todorov1914 4 #1 Публикувано 8 Януари, 2021 Здравейте, видях и други теми за придръпването, но така и не разбрах от какво е проблема. Колата е 1.8 140 кс бензин 2008 година взех я скоро, но има едно леко придръпване като натисна газта от 2ра или 3та да набере и си мисля, че е съединителя или свещи, но дайте мнения относно това, но не за 2.2 дизела понеже няма база за сравнение откъм придръпвания между 2та двигателя, на моя сивик съм сигурен, че не са сменяни свещи скоро, а за съединителя засега си отделя добре, но с това придръпване си мисля, че вече започва да тръгва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #2 Отговорено 10 Януари, 2021 Т.е не е обслужван и си сигурен, че са свещи но викаш да питаш Обслужи си колата, смени си консумативите ( свещите са консуматив ) и ако има проблем пиши отново 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #3 Отговорено 11 Януари, 2021 Здравей колега, и според мен смени свещите и може да се оправят нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 11 Януари, 2021 Смени маслото, ако не е сменяно скоро. Свещите също смени и покарай извънградско в добри обороти поне половин час. Имай в предвид, че газта е малко мудна, ако от ниски обороти дадеш по-рязко газ. Моята на 3-та редовно придърпва, когато отпусна газта и после по-рязко дам газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #5 Отговорено 12 Януари, 2021 Смених го преди 500 км с хубаво масло и филтри, трябва да сменя и свещите и тогава ще видим има ли резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chrztph 2 #6 Отговорено 14 Юли, 2021 (Редактирано) Здравей, колега, Имаше ли резултат? Редактирано 14 Юли, 2021 от dindin Предходно мнение не се цитира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka0007 212 #7 Отговорено 14 Юли, 2021 На 12.01.2021 г. at 0:28, revenue написа: Смени маслото, ако не е сменяно скоро. Свещите също смени и покарай извънградско в добри обороти поне половин час. Имай в предвид, че газта е малко мудна, ако от ниски обороти дадеш по-рязко газ. Моята на 3-та редовно придърпва, когато отпусна газта и после по-рязко дам газ. Моята и на газ не е мудна-дърпа си, като на бензин... Трябва да е добре настроена газовата... 😉 Аз смених веднага след покупката със свещи Denso, и си имам тяга без,, дупки"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове