Slimky 4 #1 Публикувано 9 Ноември, 2020 Здравейте, колеги Наскоро имах малък инцидент на магистралата с пръсната гума от ТИР, след който за радост се разминах само с леки щети по бронята. След ремонта остана много дразнещ за мен луфт между двата фара и бронята, като собственикът на сервиза твърди, че не може да се коригира повече. Не желая да се занимавам повече с тях, поради което ще съм ви благодарен за препоръки към кого да се обърна за решение на проблема Другото, върху което си оставиха ръце са, захабените предни парктроници. Не мога да си обясня как ги оставям чисто нови и ми ги връщат захабени по този начин. Те също не можаха да ми обяснят, но казаха изрично, че не могат да ги боядисат, защото щели да спрат да работят. Смятате ли, че наистина ще спрат да работят, защото имам от същата боя и мога сам да ги оправя. Благодарности на откликналите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #2 Отговорено 17 Декември, 2020 (Редактирано) Здравей, колега! Трябва да свалиш бронята и да видиш кой от държачите ти се е счупил! Сменяш го, щракваш я отново и готово! Редактирано 17 Декември, 2020 от toniam 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #3 Отговорено 17 Декември, 2020 По каско ли е ремонта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenG 35 #4 Отговорено 20 Юни, 2021 Здравей колега, Дали успя да оправиш луфта? И при мен се появи, без да съм имал удари отпред и леко по леко се увеличава. Струва ми се, че просто си провисва постепенно бронята. Като се опитам да я повдигна не успявам, т.е. едва ли нещо е счупено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 141 #5 Отговорено 1 Август, 2021 On 12/17/2020 at 10:55 PM, toniam said: да видиш кой от държачите ти се е счупил! При мен това нещо се получи при смяна на гуми. Дали я вдигна по-рязко онзи или е от друго не зная. Какво представляват тези държачи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #6 Отговорено 18 Септември, 2021 Черните пластмаси под фаровете,държат бронитя да няма луфт с фаровете.Чупят се и бронята увисва. Сериен проблем на акорд 8. 😏 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове