CCord 345 #41 Отговорено понеделник в 15:58 (Редактирано) Интересно, да няма втора кутия с предпазители вдясно в краката на пасажера. Очаквай да се включи някой колега с такъв автомобил. Чудя се обаче защо има постоянен плюс на предпазителя за дълги, дори при изключени фарове! при изключен контакт същото ли е? Редактирано понеделник в 16:03 от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1445 #42 Отговорено понеделник в 18:12 Да, има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7124 #43 Отговорено понеделник в 18:39 Мите, щракни му кутията под капака и даже снимай къде точно е вързан модула, та да не се лута и мае. Мисля че ти имаше модул на дългите? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #44 Отговорено понеделник в 19:38 преди 54 минути, ceco_accord написа: Мите, щракни му кутията под капака и даже снимай къде точно е вързан модула, та да не се лута и мае. Мисля че ти имаше модул на дългите? Благодаря, би било страхотно ако става от там бях чел за CR-V 3gen че е подобно на Акорда, но не е... Ето моите предпазители като в руския форум нямам при двигателя за фаровете. Левия и десния са при шофьор и пътник.. https://www.drive2.ru/l/588734876555945284/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1445 #45 Отговорено понеделник в 20:03 Да Цеци но не на хондата. Ще му дам по добър жокер ако му е нужна схема на осмицата. Все схемы для электропроводки Honda Accord Sport 2013_compressed.pdf - тук има за навито, парктроника, фаровете абе за всичко що има кабели до него. Търсих снимка на кутиите за бушоните но не ги намирам в лаптопа, сигурно са на настолния а не ми се ходи сега до него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7124 #46 Отговорено понеделник в 20:14 (Редактирано) Акорд 8 не съм имал, но на 6, 7 и сега на Ледженда все са на дългите и вързани в кутията под капака, ама там да снимам ще е подвеждащо. Имаше такава обширна тема, но тя беше за 7-ма фейс. Редактирано понеделник в 20:15 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #47 Отговорено вторник в 05:55 Преди 9 часа, Митко Йотов написа: Да Цеци но не на хондата. Ще му дам по добър жокер ако му е нужна схема на осмицата. Все схемы для электропроводки Honda Accord Sport 2013_compressed.pdf - тук има за навито, парктроника, фаровете абе за всичко що има кабели до него. Търсих снимка на кутиите за бушоните но не ги намирам в лаптопа, сигурно са на настолния а не ми се ходи сега до него. Благодаря за инфото, но ми дава грешка като цъкна на линка... На 8-цата има разлика със 7 и 7 фейс.. Мисля си че минава през модул за фаровете и трябва да намеря двата кабела директно след него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1445 #48 Отговорено вторник в 19:27 Като чукнеш на снимката ти дава грешка? Темата е за 8 която качих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #49 Отговорено сряда в 07:50 (Редактирано) Преди 12 часа, Митко Йотов написа: Като чукнеш на снимката ти дава грешка? Темата е за 8 която качих. Да, темата съм я чел, но никъде не е споменато кои са кабелите за дългите. Само че модула е вързан в краката на шофьора при предпазителите... Грешка ми дава на руския линк.🙂 Редактирано сряда в 07:51 от Lucky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1445 #50 Отговорено сряда в 19:11 Трябва да запишеш файла и едва тогава можеш да го отвориш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 25 #51 Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Аз съм с модул за дневни 8-ма ген. , но го вързах на халогените ,че при мен фаровете са с биксенон. При 8-ма ген. бушоните са разделени в отделни кутии (не е както при 7 -ма в кутията при двигателя и всичко се връзва там,даже има място и за модулчето) левия фар+халоген са в краката на шофьора, а десният фар+халоген са в краката на пасажера. Има модул или реле управляващо фаровете ,което е след кутията с предпазителите и нестава с кабелчета(удължител) с допълнителен предпазитрел ( снимка-3 ). Така си взех кабели с които си пуснах от фаровете/халогените и кутиите с бушони до модула под волана. в краката на шофьора от където може да се вземе захранване в краката на пасажераот където може да се вземе захранване 3---->> Ако имаш някакви въпроси ---- >>> 0888397295 Това го има с модула като си вземеш този на cardrl Редактирано преди 19 часа от ANTRAZID 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #52 Отговорено преди 11 часа (Редактирано) Преди 8 часа, ANTRAZID написа: Аз съм с модул за дневни 8-ма ген. , но го вързах на халогените ,че при мен фаровете са с биксенон. При 8-ма ген. бушоните са разделени в отделни кутии (не е както при 7 -ма в кутията при двигателя и всичко се връзва там,даже има място и за модулчето) левия фар+халоген са в краката на шофьора, а десният фар+халоген са в краката на пасажера. Има модул или реле управляващо фаровете ,което е след кутията с предпазителите и нестава с кабелчета(удължител) с допълнителен предпазитрел ( снимка-3 ). Така си взех кабели с които си пуснах от фаровете/халогените и кутиите с бушони до модула под волана. в краката на шофьора от където може да се вземе захранване в краката на пасажераот където може да се вземе захранване 3---->> Ако имаш някакви въпроси ---- >>> 0888397295 Това го има с модула като си вземеш този на cardrl Здравей, благодаря ти (ще звънна най-вероятно) 🙃 , моя модул е същия. Точно това ме интересува къде е точно модула или релето за дългите фарове за да го свържа . Иначе от предпазителите вземем захранване , но на предпазителя за L дълги имам постоянен +12в. И като го свързах модула влезе в програмен режим 😃. Явно 8ген. има модул за фарове или реле някъде където трябва след него да видя кои са кабелите за левия и десен фар и да се свърж към него . Редактирано преди 11 часа от Lucky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 25 #53 Отговорено преди 9 часа (Редактирано) Multiplex Integrated Control Unit (MICU) това е модула управляващ всичко,който е интегриран в кутията с бушони в краката на шофьора,недей да пипаш нищо аз така се мъчих цял ден ,че може да стане голям проблем. Само и само да е минимална доработка,даже си бях взел допълнителен лост за фаровете/мигачите,за да мога там да го вържа както съм направил на останалите коли в семейството ,но Хонда е друга бира особено по-нови те модели. Нещата да се получат под волана трябва да разчистиш и откачиш всичко що е под волана и таблото та да стигнеш до снопа с кабелите,та затова на следващият ден както ти писах горе ,си купих кабели и ги пуснах наново. Така си играх ,че всичко е като от завода дето ги имат Acura моделите. 😉 Редактирано преди 9 часа от ANTRAZID Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #54 Отговорено преди 49 минути Преди 8 часа, ANTRAZID написа: Multiplex Integrated Control Unit (MICU) това е модула управляващ всичко,който е интегриран в кутията с бушони в краката на шофьора,недей да пипаш нищо аз така се мъчих цял ден ,че може да стане голям проблем. Само и само да е минимална доработка,даже си бях взел допълнителен лост за фаровете/мигачите,за да мога там да го вържа както съм направил на останалите коли в семейството ,но Хонда е друга бира особено по-нови те модели. Нещата да се получат под волана трябва да разчистиш и откачиш всичко що е под волана и таблото та да стигнеш до снопа с кабелите,та затова на следващият ден както ти писах горе ,си купих кабели и ги пуснах наново. Така си играх ,че всичко е като от завода дето ги имат Acura моделите. 😉 Благодаря ти! Ясно трябва да се разглоби значи , и да си удължа кабелите за дългите за да се хвана за оригиналните, предполагам там ще са и двата кабела за фаровете ляв и десен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 25 #55 Отговорено преди 10 минути Да под волана се маха кората и имаш достъп ,ако си решил по лесния начин като мен. +2 кабела(жълти) сигнал за фаровете ляв и десен(дългите); +1 кабел(сив) пак до един от фаровете към дългите за сигнал към светкавицата(лоста с пресвяткане на дълги) ,това е за да се включва програмния режим като задържиш светкавицата 10 секунди; +1 кабел(бял) за сигнал от габарит към един от фаровете(това е за да може модула да се изключва като се включат основните светилни). Гледам си от София ако имате път през уикендите за Боровец през Самоков,обадисе ще ти покажа нагледно кое ,как и къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове