CCord 344 #41 Отговорено понеделник в 15:58 (Редактирано) Интересно, да няма втора кутия с предпазители вдясно в краката на пасажера. Очаквай да се включи някой колега с такъв автомобил. Чудя се обаче защо има постоянен плюс на предпазителя за дълги, дори при изключени фарове! при изключен контакт същото ли е? Редактирано понеделник в 16:03 от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1444 #42 Отговорено понеделник в 18:12 Да, има. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7116 #43 Отговорено понеделник в 18:39 Мите, щракни му кутията под капака и даже снимай къде точно е вързан модула, та да не се лута и мае. Мисля че ти имаше модул на дългите? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #44 Отговорено понеделник в 19:38 преди 54 минути, ceco_accord написа: Мите, щракни му кутията под капака и даже снимай къде точно е вързан модула, та да не се лута и мае. Мисля че ти имаше модул на дългите? Благодаря, би било страхотно ако става от там бях чел за CR-V 3gen че е подобно на Акорда, но не е... Ето моите предпазители като в руския форум нямам при двигателя за фаровете. Левия и десния са при шофьор и пътник.. https://www.drive2.ru/l/588734876555945284/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1444 #45 Отговорено понеделник в 20:03 Да Цеци но не на хондата. Ще му дам по добър жокер ако му е нужна схема на осмицата. Все схемы для электропроводки Honda Accord Sport 2013_compressed.pdf - тук има за навито, парктроника, фаровете абе за всичко що има кабели до него. Търсих снимка на кутиите за бушоните но не ги намирам в лаптопа, сигурно са на настолния а не ми се ходи сега до него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7116 #46 Отговорено понеделник в 20:14 (Редактирано) Акорд 8 не съм имал, но на 6, 7 и сега на Ледженда все са на дългите и вързани в кутията под капака, ама там да снимам ще е подвеждащо. Имаше такава обширна тема, но тя беше за 7-ма фейс. Редактирано понеделник в 20:15 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #47 Отговорено вчера в 05:55 Преди 9 часа, Митко Йотов написа: Да Цеци но не на хондата. Ще му дам по добър жокер ако му е нужна схема на осмицата. Все схемы для электропроводки Honda Accord Sport 2013_compressed.pdf - тук има за навито, парктроника, фаровете абе за всичко що има кабели до него. Търсих снимка на кутиите за бушоните но не ги намирам в лаптопа, сигурно са на настолния а не ми се ходи сега до него. Благодаря за инфото, но ми дава грешка като цъкна на линка... На 8-цата има разлика със 7 и 7 фейс.. Мисля си че минава през модул за фаровете и трябва да намеря двата кабела директно след него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1444 #48 Отговорено вчера в 19:27 Като чукнеш на снимката ти дава грешка? Темата е за 8 която качих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lucky 0 #49 Отговорено преди 15 часа (Редактирано) Преди 12 часа, Митко Йотов написа: Като чукнеш на снимката ти дава грешка? Темата е за 8 която качих. Да, темата съм я чел, но никъде не е споменато кои са кабелите за дългите. Само че модула е вързан в краката на шофьора при предпазителите... Грешка ми дава на руския линк.🙂 Редактирано преди 15 часа от Lucky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1444 #50 Отговорено преди 4 часа Трябва да запишеш файла и едва тогава можеш да го отвориш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове