ilian1970 0 #1 Публикувано 7 Октомври, 2020 Здравейте, имам Honda CR-V Facelift-2010г. .Днес се опитах да включа прохосмукачка за кола на 12V в запалката, но се оказа че тя не работи. Знае ли някой кой е предпазителя като номер,за да го погледна дали е изгорял, защото от схемата в упътването не забелязах да има такъв само за 12V. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 7 Октомври, 2020 https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #3 Отговорено 7 Октомври, 2020 Задна или предна запалка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #4 Отговорено 7 Октомври, 2020 Извади я от леглото и виж дали е включена буксата. При мен някой явно е разглобявал нещо и е забравил да я върже. Вкарах я и сега си бачка. Ако не е това, е най-вероятно бушон, ако е включвано нещо по-мощно и я е претоварило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #5 Отговорено 7 Октомври, 2020 Извинявам се за глупавия въпрос, но даваш ли ключа на втора позиция преди да пробваш уред в запалката? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 130 #6 Отговорено 7 Октомври, 2020 Здравей колега, По схемата излизат следните бушони, може да ги провериш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilian1970 0 #7 Отговорено 8 Октомври, 2020 Ok. Благодаря.😃 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #8 Отговорено 8 Октомври, 2020 После напиши тук ако не ти е проблем, за да знаем кой точно е предпазителя Ако има и снимки става супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #9 Отговорено 8 Октомври, 2020 Аз доколкото си спомням като ми се наложи да ползвам компресорче в запалката не тръгна, но има още 2 изхода. Един в жабката(който е по-удобен) и един в багажника. А запалката си работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове