storish05 31 #1 Публикувано 20 Септември, 2020 Здравейте. Имам познат с Сивик Седан 8 1.8 140кс на 30 000км абсолютно реални.Човека реши да я продава и в момента обмислям покупката и.Колата мисля, че е 2010, но не съм сигурен. Изключително запазен автомобил е, какъвто в мобилето не може да се намери. Като екстри също е доста високо изпълнение. Какво ви е мнението за Сивик Седан? Все още не съм се возил, предполагам другата седмица и това ще стане. И друго- какъв е този автомат и какво ви е мнението за него? Май не е i Shift... Има и пера на волана Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 21 Септември, 2020 Това си е стандартна автоматична скоростна кутия. Колата със сигурност си заслужава, вози много по-меко от хечбека. П.С. Колега, ако ти не я купиш, дай контакт с продавача, такава кола не е за изпускане! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #3 Отговорено 21 Септември, 2020 Колата не е 2010та, а края на 2008г. или началото на 2009г ще ви излъжа. Май има всичко без навигация, парктроник и ксенон. На мен лично колата ми харесва, с изключение на стоповете, които не ги възприемам, но ще им свикна. Просто исках мнение за тези седани, защото много рядко се срещат.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zpa0 17 #4 Отговорено 22 Септември, 2020 Проверете за всеки случай това: https://www.consumerreports.org/cro/news/2014/03/free-engine-replacement-for-2006-2009-honda-civics/index.htm , https://static.oemdtc.com/TSB/A10-048.pdf . Американските модели от 2006 до 2009г, потенциално могат да спукат цилиндров блок на двигателя - R18A1. Процентът от произведените е малък, но е хубаво да се провери при покупката, дали не е вече спукан. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #5 Отговорено 22 Септември, 2020 Колата е европейската версия и е от познат човек, който си я кара, но много рядко.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zpa0 17 #6 Отговорено 22 Септември, 2020 Европейски седан няма, освен хибрид 1.3. Има за азиатските пазари и амеркинаски/канадски 1.8 140кс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #7 Отговорено 22 Септември, 2020 (Редактирано) @zpa0, в съседна Турция правят/ха седан 8ма който е много близък до JDM на вид и не е 1.3 хибрид a 1.6 двигател R16A1. Скоро даже се продаваше един. P.S Още се продава, има го сайтовете. Редактирано 22 Септември, 2020 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #8 Отговорено 23 Септември, 2020 Ами не ги разбирам точно, но колата е сглобявана в Suzuka / Japan. По ВИН така излиза.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zpa0 17 #9 Отговорено 23 Септември, 2020 Щом е Japan няма ядове. Единствено трябва да се внимава с USA - R18A1 и проблемът с цилиндровия блок. Аз лично карам такъв от няколко години и рискувах като го купих. До момента за щастие не е проявил този проблем. Колата е много здрава. Като изключим кормилната рейка, която е кекава за нашите пътища и тук таме разни дреболии. На тия километри, които споменавате е като нова, напрво джакпот. За Турция - да. Но това вече е за азиатския пазар. Има и за Африка модели, ако не се лъжа с R16A1. Но тук говорим за 1.8 140к.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #10 Отговорено 23 Септември, 2020 (Редактирано) В Бултрако се продаха 1,6 125 коня имаше и 1,8 140коня още през 2009 -2010 аз ходих да ги гледам лично и от тогава много го харесах.Сега карам Хибрида с това купе и съм много доволен за 3 години и 32000 км съм сменил 2 външни и 2 вътрешни накраиника , 2 задни лагер главини и тантоните на предните носачи .Доколкото знам окачването е еднакво, части се намират .Взимай смело. Редактирано 23 Септември, 2020 от nakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceko01 0 #11 Отговорено 8 Октомври, 2020 Колеги седаните 1.8 140коня. За къде са произвеждани че нещо се обърках от информацията която намирам. В България и Европа намират ли се ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове